Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwna byłam

Kafeterio traktowałam Cie jak przyjaciólke

Polecane posty

Gość naiwna byłam

ale nie był to chyba najlepszy pomysł bo Ty mnie nawet nie lubisz:(

;/ personifikujesz kafeterie ... ladujesz wszystkich do jednego wora i z tej mamalygi tworzysz przyjaciolke ;) dobrze sie czujesz ?

Gość naiwna byłam
ja się bardzo dobrze czuję dzis jestem nawet z siebie zadowolona tylko coś mnie uderzyło na jednym topiku wiem wiem znowu mam pomysleć paranoja tylko jakoś mi się nie chce w to wierzyć fobie mam juz od dawna ale ona nie przeszkadza mi zyć pracować ogranicza mnie tylko w NORMALNYM FUNKCJONOWANIU TERAZ JAK MAM GDZIES SAMA WYJŚC OPRÓCZ PRACY PRZEZYWAM LEKI I JEST MI NIEDOBRZE ŚCISKA MNIE W ŻOŁĄDKU WYDAJE MI SIĘ ŻE SIE KTOŚ NA MNIE PATRZY WIĘC ZAWSZE IDE Z KIMŚ STARAM SIE Z TYM WALCZYC SAMA SOBIE ROZKAZUJE ŻEBY TO POKONYWAC ALE NIE JEST TO PROSTE BO JAK WYŁAPIE JAKIKOLWIEK SŁOWO -PODTEKST ROBI MI SIE FATALNIE NIEDOBRZE i zaraz musze wyizolować Wiiem że to co napisze jest okropne ale jak mam gdzies iśc sama to szukam pretekstu żeby któreś z moich dzieci poszło ze mną. Z dzoeckiem potrafie być naturalna i śmiac się

Gość hej hej ejże
ja mam to samo... dzieci jeszcze nie mam, ale reszta identycznie. Byłaś w poradni? Bo leki są w tym podstawą. Inaczej zginiesz przytłoczona własnym lękiem

Gość naiwna byłam
pewnie że biore bez lekow juz bym się schowala w domu a tak normalnie pracuje bo jedyne miejsca gdzie moge byc sama to praca dom a gdzie indziej musze być z kims z domownikow. Przestałam chodzić na gimnastyke przez to że musze iśc sama ale postanowilam sobie że jak bedę dysponowac samochodem[bo jak mąz ma nocke to zabiera] bedę jeżdzila JA chce się śmiać normalnie zyć jak kiedyś Nie chce być wysmiewana wykpiona i wogóle chce mojego poprzedniego zycia tęsnie za nim za swoją spontanicznościa ufnościa radościa zycia GDZIE SIĘ PODZIAŁO??????????

Gość naiwna byłam
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3689819 ten topik to dowód na to że jak napisz eze jestem szczęśliwa i zadowolona to niestety przeszkadza powinnam sie pożegnać no niestety myślalam tak jak napisala pierwsza osoba po założeniu tego wątku że tu sie jest ot tak ale dowodzi to raczej że mnie nie było to dane:(:(:(:(

Gość naiwna byłam
jedyna prawda na tym swiecie pies najlepszym przyjacielem człowieka ................i tego się nalezy trzymać

Gość naiwna byłam
jeśli po to tylko stworzylas sobie nowy czarny nick to gratuluje mądrości .....dzieki że mnie nie lubisz ale zapewne Twój prawdziwy nick jest inny ja mam tylko jeden czarny reszta to co mi w danej chwili przyjdzie do łba i pasuje do tematu bądz odpowiedzi

Gość naiwna byłam
i co zatkało boginie kafeterii

podszyw84 na kolana meska szmato!;) ty sie domagasz czegos? nie masz prawa do niczego! lezec! siad! aport! zdechl pies! i nie rzucaj sie bo jak kopne cie w nabial to bedziesz przez tydzien plakal;)