Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łoowieCkaaaa

Striptiz przed męzem? ee nieeeeeeeeeeeeeeeee

Polecane posty

Gość łoowieCkaaaa

kobitki mam pytanie czy ktoras z was też tak ma :P mam męża i on poprosił mnie o striptiz :P a ja.. się wstydze jego, hmmm ... nie mam kompleksów, jestem młoda, ciałko całkiem całkiem ale wstydze się.,...TANCZYC przed nim ... juz wolałabym tanczyć przed publicznoscią .ale nie przed mężem czy jestem dziwna?:|

Gość Wypij ze dwa trzy drinki
to się rozluźnisz, ja robiłam swojemu faetowi striptiz ale dla odwagi wypiłam drinki

Gość laaaaaaaaaaaaaaaaaaaassa
no cooo ty. czego sie wstydziesz? sama frajda uwazaj bo znajdzie taką ktora dla niego zatanczy :P

Gość łoowieCkaaaa
boje ze sie osmiesze:/

no żeś jakaś ciekawa cholera, przed najbliższym się wstydzi a przed cała fura obcych dziadów nie, niezła zdzira z ciebie

Gość eyey
nie zdzira...to calkiem naturalne.Bo na opinii obcych ludzi ci nie zależy a na opinii kogos kogo kochasz jak najbardziej wiec stres jest tym wiekszy

Gość łoowieCkaaaa
no dokladnie tak jak powiedzial ktos wyzej opinia innych mnie jebie ale boje sie ze 'zawiode' męża że źle to zrobie itp .. nie mam na tyle odwagi a blondyn gówno wiesz a sie udzielasz i nie mów na mnie zdzira

łoowiecka obejrzyj jakis filmik ze striptiem zeby poznac jakies fajne ruchy a potem walnij pare drinkow i baw sie dobrze. przede wszystkim musisz to potraktowac na luzie, jak zabawe. jak maz zobaczy ze jestes pewna siebie w tym co robisz to na pewno mu sie spodoba i cie nie wysmieje :) tak ja to widze :classic_cool:

Gość znam to...
jestem w tej same sytuacji... A raczej bylam, bo maz prosil mnie o to jakies ponad pol roku temu i do tej pory nie moge sie przelamac. Mamy wspanialy sex i ogolnie jest super, ale jak pomysle ze mialabym przed nim tanczyc... robic striptiz... To strasznie sie krepuje:-) Jestem atrakcyjna kobieta, raczej pewna siebie, ale tu pojawia sie we mnie blokada. Nie chcialabym zrobic z siebie posmiewiska:-( zawiesc meza... ze nie zrobilabym tego jak laski z filmow czy klubow... Bo napewno tak tego nie potrafie... Po prostu sie wstydze... I tak jak autorka jestem tego zdania iz przed obcymi byloby mi latwiej...

to co sie głupio pytasz, głupie pytanie, głupia odpowiedź. Jest od diabła filmów w necie w jaki sposób profesjonalnie wykonac taniec na rurze. Pozostaje obawa, jak zrobisz za dobrze, mąż może podejrzewać że życie przed nim miałaś bujne, i tu jest problem, prawda