Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość email me girl

internetowe znajomości - pytanie do doświadczonych

Polecane posty

Gość email me girl

jak najlepiej poznać oszołoma? jak rozpoznać "normalnego kolesia"? spotykać się szybko czy czekać, poznawać się? co radzicie - z doświadczenia

Gość email me girl
no ok..."naprawdę" można poznać się tylko w realu ale chyba jest sposób żeby uniknąć totalnych świrów?

Gość blond kobieta
nie podawać prawdziwych danych,nawet imienia;),miejsca zamieszkania.Pierwsze spotkanie tylko w publicznym miejscu. Wczesniej spytaj jak będzie ubrany/jakiś znak rozpoznawczy/,Ty nie mów.

ja do tej pory jeszcze na normalnego kolesia nie wpadłam :p ale mam dość udane znajomości. :D:D odpuść sobie tych co zarzucają obleśnymi tekstami jeden taki mi się zgubił... :p :D:D:D

do tego trzeba miec nosa to sie po prostu czuje ale podstawa jak gosciu zacznie gadac po krotkim czasie o sexie wiadomo o co mu chodzi. albo jak sie chwali ile to on nie mial jaki to on nie jest to wiadomka ze trafilas na narcyza a z takim byc to przerąbane....uwierz:)

Gość blond kobieta
Jasne,że w sieci można poznać kogoś zupełnie normalnego . Znam kilka małżeństw internetowych,więc nie jest aż tak źle:)

Gość a ja do tej pory jeszcze na
swira nie trafilam. Chyba prowadzilam dobra selekcje wstepna ;)

Gość Mówili dzisiaj w wiadomościach
o świrach z internetu, chyba lepiej unikać takich znajomości. W życiu, zanim człowiek do kogoś zagada, widzi go i instynktownie ocenia, w necie jest odwrotnie. Okrągła gadka, ładne słówka, nasza wyobraźnia, a gdy dochodzi do spotkania, chciałoby się na widok osobnika od razu zwiać, i to nawet nie dlatego, że jest brzydki, ale że wzbudza jakiś niepokój.

Gość blond kobieta
właśnie dlatego nie mówisz w czym przyjdziesz ubrana;).Oglądasz faceta z dystansu,on nie musi tego widzieć i jak coś nie gra to znikasz:). Zastanawiam sie tylko dlaczego ta kobieta powiedziała gdzie mieszka?:-o

Gość email me girl
mam takiego teraz na "oku" wydaje się normalny chce się spotkać - właściwie po 2 dniach wymiany maili ale naprawdę wydaje się normalny człowiek traci zaufanie w tych czasach...

Gość no wlasnie tez mam
jednego na oku mamy sie spotkac ale kurcze zaczynam miec watpliwosci. tyle sie teraz slyszy o roznych psycholach zboczencach itp. ja sie boje tego ze np pozanmy sie i po pierwszym spotkaniu beda nastepne a ja sie nie pokapuje ze to jakis swir jest. a co mowili w tych wiadomosciach jakies konkretrne fakty czy tylko tak ogolnie?

Gość poziomka12
ja na internecie poznałam cudownego mężczyznę , już czwarty rok się spotykamy

Gość email me girl
ale myślę , że może z drugiej strony to dobrze że chce się spotkać - jakby był totalny bajerantem "online" bałby się spotkania w realu, nie?

Gość no wlasnie tez mam
no tez tak mysle. wlasciwie nie ma u nas czegos takiego ze piszemy non stop gadamy na gg .

Gość jestem raczej normalny
i się tego nie wstydze

Gość email me girl
to "raczej" nie brzmi za dobrze ;)

Gość ja też...
jakies dwa lata temu poznałam jednego gamonia na necie i jestem z nim do tej pory :) wcześniej też byłam z kimś kogo poznałam na czacie heh miałam szczęscie

dupka można spotkać w jakimkolwiek miejscu, wcale nie trzeba do tego netu :P:P:P

Gość onaszalona25
Jak rozpoznać świra?Hmm... Ja zawsze unikałam tych, którzy robili masakryczne błedy ortograficzne (mam na tym punkcie hopla, najbardziej dobijało mnie "z kąd"), tych którzy w pierwszej minucie pytali się o fotkę, najlepiej pokazującą całe ciało, zboczeńców dociekających jaki mam kolor bielizny, itd. Jakoś zawsze miałam nos. Miałam 5 internetowych spotkań, wszystkie mile wspominam. Tylko jeden z nich okazał się skończonym dupkiem, nie mogącym znieść porażki. Moje ostatnie spotkanie po 4 m-cach klikania i notorycznego odmawiania spotkania przeze mnie(nie wiem czemu się tak zachowywałam) odbyło się 2 lipca 2006r. Jesteśmy razem. Po 10 m-cu przyjaźni, w maju 2007 r. stwierdziliśmy, że chcemy być ze sobą. Kocham Cię T:*

Gość email me girl
onaszalona25 - gratulacje :) wszystkim szczęśliwie zakochanym gratuluję... :) a od razu dajecie swoje zdjęcia?

Ja poznalam swojego meza wlasnie przez internet. Ja bylam w Polsce on w Stanach. Przylecial do mnie po prawie 3 miesiacach znajomosci. Zareczylismy sie. Po pol roku przylecial juz po mnie. Spakowalam 4 walizki i przylecialam do Stanow. To jest najlepsza decyzja jaka podjelam w zyciu. Jestem teraz najszczesliwsza kobieta na swiecie. Pobralismy sie po niecalym roku znajomosci. Uwierzcie mi to sie zdarza. Nie kazdy facet w sieci to oszust. Nie mozna wszystkich wrzucac do jednego worka. Zycie jest piekne.

Gość ja tez mam meza z internetu
Poznalismy sie w styczniu w czerwcu dopiero sie spotkalismy,przez caly ten czas gadalismy na gg przez telefon a od kwietnia pislismy listy.Jak sie spotkalismy to od razu wiedzielismy ze to jest milosc,po 2,5 wzielismy slub a teraz jestesmy juz 3 lata po slubie mamy juz malego szkraba.Ja w necie nie szuklam chlopaka poprostu sie trafil,naszczescie ten wlasciwy.Dziewczyny glowa do góry w necie tez mozna znalesc kogos wartosciowego,na poczatku tez bylam podejrzliwa,tak miedzy nami to na poczatku go sprawdzalam np.podszywalam sie pod kogos innego(w tym samym czasie jak z nim rozmawialam)mowie o gg lub czacie bo tam Go poznalam.To byla moja pierwsza wizyta na czacie a on mial pierwszy dzien podlaczony net i tez z ciekawosci wszedl na czata....ale sentyment mnie zlapal:) Do tej pory niemozemy sie soba nacieszyc.