Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

morQ

motorola v3 standard

Polecane posty

Witajcie! Chciałabym sobie kupic taka motorole ale zauwazylam ze nie ma ona mp3, czy to znaczy ze jako dzwonek nie bede mogla sobie ustawic jakiejs piosenki??

Gość kaaaaaaaaaa
v3 ma dzwonki w formacie mp3 ale nie można wgrywac pełnych utworów mp3 bo nie ma na tyle pamięci a pozatym to juz stary telefon znajdz coś fajniejszego

aha, to moze polec mi cos fajnego? bede wdzieczna, naprawde..

Gość kaaaaaaaaaa
do jakiej kwoty?? no i czy to ma być bez zobowiązań??

Czy aparat typu VGA jest dobry? bo ja rozumiem 1mpix ale VGA? ile to mpix?

tzn tak do 200zł.... wiem ze malo... najlepiej w plusie w miksie..

Gość kaaaaaaaaaa
vga to 0,6 jak sie nie myle to takie sobie zdjęcia ja nie traktuje telefonu jako aparat fotograficzny aby miec super zdjęcia trzeba kupić aparat fot. a w telefonie to po prostu kolejny gadżet... no chyba ze super wypasione telefony za 2000 zł. no to te maja dobre ale i tak mnie nikt nie przekona aparat fot. to aparat fot. i niem sie powinno robić zdjęcia

no masz racje... wiec jaki tel polecasz, chcialabym zebys weszla na strone plusa i w ofertach mixplusa popatrzyla...

Gość kaaaaaaaaaa
ups ja sprzedaje w erze nie znam oferty plusa jeśli chodzi o aparaty a kol. obok z punktu juz poszła jeśli w mix to pewnie maja samsunga j600 to tego sobie weź jest niedrogi a z mp3 karta pamieci 512 no i juz aparat 1,3 mpx u nas jest niedrogo albo w mixie niedrogo bo za 99 zł. mozesz miec se k550 to jest juz bardzo fajny telefon polecam

bardzo Ci dziekuje za te rady :) a motorole v3 nie polecasz? tak strasznie mi sie podoba :)

Gość kaaaaaaaaaa
wklej linka z tymi cenami telefonów to ci napisze

Gość kaaaaaaaaaa
e stara i bez mp3 w samsungu amsz juz radio mp3 sekwencje wideo aparat lepszy i karte pamieci no i to jest nowy telefon sprzedawany od zeszłego roku a motka to była sprzedawana lae jakieś 2 lata temu w erze i juz jej u nas nie ma wg. mnie szkoda wydawac kase

a moze Sagem my511X?? mp3, aparat 1,3..

Gość kaaaaaaaaaa
to juz bardziej bajerancki masz se k750 ja bym ci tego polecała ewentualnie s amsunga x700 ale wogóle maja STraszne starocie jesli chozdi o te telefony no ale sorki ale nie dam rady konkretnie popatrzyc bo spadam do domu kończy mi sie juz dniówka papapa