Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elorkaa

faceci mają mnie za łatwą

Polecane posty

Gość elorkaa

Mam 26 lat, mialam tylko jednego faceta z którym byłam ponad 2 lata. O seksie zawsze mówiłam otwarcie, mam już taki charakter. W domu seks nigdy nie był tabu, rodzice o nim normalnie ze mną rozmawiali. Przyjaciół też mam wyluzowanych, którzy o tym zwyczajnie mówią. Zawsze gdy poznaję nowego faceta, obiecuję sobie udawać wstydliwa myszkę, a nigdy mi się nie udaje. :O Prędzej czy później znów palnę jakiś "sprośny" dowcip, znow wspomnę o seksie itd. Nie umiem grać zawstydzonej czy obrażonej na dźwięk słowa "penis". Nie umiem. Nie muszę chyba pisać, że faceci wobec tego dobierają mnie tylko w jeden sposób. Jako nimfomankę. Doswiadczeni i peni siebie myślą że chodzi mi o szybki numerek, a ci bardziej wstydliwi i niedoswiadczeni boją się mnie i uciekają. Przeciez nie powiem im "wiesz, ja tylko dużo o tym gadam, ale tak naprawde mialam tylko jednego faceta z którym poszlam do łózka po prawie roku", bo nie uwierzą.

Gość pukalski
jesteś dziwką

Gość rocznik1901
A dlaczego odczuwasz potrzebe gadanie o seksie z facetami, ktorych jeszcze dobrze nie znasz?

Gość Jestes całkowicie
normalna Szkoda że ja tak nie byłem wychowywany jak ty.

Gość rzabsko
Gratuluję braku pruderii, współczuję braku równie normalnych facetów.

Gość No bo widzisz
w większosci wciąż dulszczyzna siedzi. :o

Gość ja lubie takie wyluzowane
dziewczyny. a jestem prawiczkiem

Gość nie bardzo cie rozumiem
na jakichs dziwnych trafiasz facetow, jestem 2 lata od ciebie starsza i tez nie udaje cnotki niewydymki, zreszta wszyscy moi znajomi tez zartuja o seksie i jest ok, nikt nie ma mnie za dziwke z tego powodu. Mieszkasz na jakims zadupiu czy moze w kraju muzulmanskim?

Gość wlasnie ze jest to problem
moze gadac o seksie ile chce, byleby dziewica byla ew. miala na koncie maks. jednego partnera z milosci

Gość elorkaa
Oczywiście że nie rażą mnie sprośne dowcipy, uwielbiam je. :D

Gość elorkaa
mieszkam na zadupiu, ale to chyba nie ma znaczenia, bo nawet jak rozmawiam z kimś w sieci, a rozmowa schodzi na seks, to od razu mnie odbierają w jeden sposób naprawde.... czasami bardzo próbowalam grać...... czasami gdy ktoś wspominał o seksie mowiłam "nie rozmawiajmy o tym", ale to było okropne :O jestem szczera i takie "udawanie" kłóci się z moim charakterem

Gość wlasnie ze jest to problem
mnie nie raza, przepadac tez nie przepadam, ale wole to niz wielu partnerow u kobiety