martusiaxxx 0 Napisano Luty 27, 2008 witam was bardzo serdecznie i mam pytanie czy ktoras z was ma do sprzedania Microgynon 21 bo niestety mo lekarz jest teraz na urlopie i nie mam ak sie z nim skontaktowac zeby mi wypisal recepte a juz biore sporo czasu tabletki i nie chce przerywac. czekam na odp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Z reguły jeśli Napisano Luty 27, 2008 lekarz jest na urlopie to zastępuje go inny i nie ma problemu z wypisaniem recepty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martusiaxxx 0 Napisano Luty 27, 2008 no wlasnie nie bo ja chodze prywatnie i on sam przyjmuje :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Z reguły jeśli Napisano Luty 27, 2008 To idź do przychodni i problem z głowy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martusiaxxx 0 Napisano Luty 27, 2008 tylko ze oni tylko za wypisanie tabletek chca 30 zl a myslalam ze ktos tutaj ma do sprzedania wiec sie zapytalam ale a nie to raczej bede musiala tam isc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czajka 1 Napisano Luty 27, 2008 Idź do przychodni z NFZ, tam nie zapłacisz nic, a receptę dostaniesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martusiaxxx 0 Napisano Luty 27, 2008 no wlasnie o to chodzi za to ze lekarz mi wypisal w NFZ musialam zaplacic 30zl tak mi powiedzial sam az sie zdziwilam bo to troche dla mnie dziwne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czajka 1 Napisano Luty 27, 2008 Jak idziesz do lekarza, który ma podpisaną umowę z NFZ, to nic nie płacisz, koniec i kropka. Za tą wizytę płaci mu NFZ. Lekarz nie ma prawa pobierać żadnych opłat od Ciebie. Tak jest na pewno. Ja zgłosiłabym takie postępowanie lekarza do NFZ, NFZ rozwiązałby z nim umowę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martusiaxxx 0 Napisano Luty 27, 2008 to bardzo dziekuje za taka wiadomosc bo nawet nie widzialam bo bede musiala tam isc sobie po ta recepte :-) i ciekawe jak teraz bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czajka 1 Napisano Luty 27, 2008 Zapytaj na początku, czy to będzie wizyta w ramach NFZ, czy prywatna. Jeśli na NFZ, nie wolno mu brać żadnych pieniędzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mie wiem Napisano Luty 27, 2008 brałam te gówna przez 3miechy i w zyciu sie tak fatalnie nie czułam, poztym te tabletki maja od zajeb***** skutkow ubocznych, sa jednymi z najstarszych ze starej generacji, najczesciej wystepuje rak piersi u kobiet je zazywajace, sa refundowane i kosztuja 2zł tylko dlatego ze zadko jaki lekarz te gowna zapisuje, wiec panstwo je refunduje bo mało kto kupi ja mam jeszcze jedno opakowanie po 3 listki ale mam zamiar je wywalic, w zyciu nie bralam takiej tabletki, moj lekarz poiwedział ze sie zabijam, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosiaczekrrrrrr Napisano Luty 28, 2008 ja tez bralam i mi nie sluzyly>>>>>mega doly:(((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach