Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczony111

Gardze wami zakompleksione, niedowartosciowane paskudy!!!

Polecane posty

Gość zniesmaczony111

:D:classic_cool:

Gość rooooooooooooz
masz prawo.......zidiociały debilu

Gość twoje slowa przyprawily mnie
o orgazm :classic_cool: jeszczeeee

Gość pIjawka.
siij paue grzybie:classic_cool:

Gość a ja 2222222
a jestem NAJPIEKNIEJSZA I NAJZAJEBISTSZA , ale w zyciu bym na takiego wypierdka jak Ty nie zwrociła uwagi!!zakładajacego denne topici na "kobiecym forum", w ogole co tu robi facet?Prawdziwy facet?No chyba , ze jestes gejem!I udzielasz rad co do makijazu i fryzury tutaj dziewczynom hehe Wiec zostana Ci do wyboru, same zakompleksione i niedowartosciowane paskudy, bo inne cie nie zechca!

taki atak obrażający homo sapiens użytkujących kafe świadczy o Twoim niedowartościowaniu. współczuć tak ale gardzić? Każdy ma problemy i traktuje kafe jak śmietnik gdzie odpoczywa umysłowo z warstwy kontaktów międzyludzkich (która przyznam jest leniwie zaniedbywana przez większość)

Gość zniesmaczony111
do góry :classic_cool: moja pogarda dla was nie zna granic zawistne kaszaloty:o

Gość zniesmaczony111
uwaga! z poniecenia zesrałem się w stringi :classic_cool: :o

Gość twoje slowa przyprawily mnie
ooh aaahh uuuuhhhh klap klap eeerrrr mrrrrrrrr bach :D

no niestety, wiekszosc zawistnych kobiet musi wreszcie spojrzec prawdzie w oczy-ze atrakcyjna kolezanka z pracy, atrakcyjna dziewczyna ze zdjecia itede itepe, nie jest od razu pusta, godna pogardy, tandetna lalka, bo wy tak wlasnie chcecie myslec i uznajecie za konieczne szerzyc te informacje swiatu:) czas pogodzic sie z tym, ze istnieja kobiety, ktora sa w stanie polozyc was "na lopatki" swoja uroda. mnie tez z reszta, ale ja sie nie rzucam przynajmniej:)

Gość no to po co
wchodzisz na kobiece forum, zalosny jestes. znajdz sobie forum dla facetow i spadaj z tad

Gość zniesmaczony111
"no niestety, wiekszosc zawistnych kobiet musi wreszcie spojrzec prawdzie w oczy-ze atrakcyjna kolezanka z pracy, atrakcyjna dziewczyna ze zdjecia itede itepe, nie jest od razu pusta, godna pogardy, tandetna lalka, bo wy tak wlasnie chcecie myslec i uznajecie za konieczne szerzyc te informacje swiatu czas pogodzic sie z tym, ze istnieja kobiety, ktora sa w stanie polozyc was "na lopatki" swoja uroda. mnie tez z reszta, ale ja sie nie rzucam przynajmniej " :classic_cool: te szkarady mogą sobie co najwyzej pobluzgać na forum (jakiez to żałosne:o) bo w rzeczywistosci zaden przystojny facet nie zwrócilby na nie uwagi :classic_cool:🖐️

Gość no to po co
tak, wszystkie tu na forum kafeterii jestesmy paskudne tylko ty jeden piekny, ile masz lat dziecko? 13, 15?

Gość zniesmaczony111
* stąd a nie z tad :o do ksiazek tłuku!!! a nie od rana do wieczora na forum przesiadujesz:o a wchodze tu raz na czas zeby posmiac sie z was :D🖐️

Gość no to po co
tlukiem to jestes ty, nie wszyscy sa w Polsce i nie wszyscy maja polskie litery

Gość zniesmaczony111
"tlukiem to jestes ty, nie wszyscy sa w Polsce i nie wszyscy maja polskie litery" tak sobie to tlumacz analfabetko :D idz juz STAD , zajmij sie czyms pozytecznym dziewucho bez szkoły🖐️

Gość no to po co
zniewiescialy pedal

Gość zniesmaczony111
a ja mam na imię Miłoszek i się cieszę bo się dostałem na studia i jestem inteligentnym wykształconym człowiekiem