Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska 7

Czy ktoś pracował Jysk-u?

Polecane posty

Gość gość
Jeba--'ne zmiany cen :/

Gość gość
Dajmy urlop wszystkim i sklepy miejmy w d***e. A dlaczego Meteorytowa i D-my mają wolne wszystkie weekendy? Niech też z**********lają i zobaczą wtedy jak jest wspaniale :/ po 3 przepracowanych weekendach mieliby dość miękkie pały

Gość gość
Witam proszę o pomoc : Mniej więcej raz w ciągu dnia klienci zadają mi pytania dlaczego jestem sama na tak dużym sklepie i jak to jest możliwe że to u nas norma na sklepie... hm wycierajac pot z czoła co mam odpowiadać żeby być fair wobec firmy ? Co wy mówicie? :)

Gość gość
Ja mówię żeby napisał do centrali w Gdańsku swoje uwagi bo ja doskonale wiem ze jest nas mało i tłumacze ze nie rozdwoje się, zazwyczaj po chwili okazują ślą mnie wyrozumiałość jak powiem ze firma zatrudnia za małp pracowników. Generalnie- nie patyczkuje się. Mówię wprost jak jest. Ja mam ich jeszcze przed klientami bronić?????

Gość gość
to jest jakis sklep gdzie pracuje JEDNA osoba na zmianie? myslalem ze dwie to szczyt...

Gość gość
Jedna to może nie, ale jak są dwie, to jedna przyjmuje dostawę a druga na kasie. Ale CUSTOMER FIRST ku&@wa!!!

Gość gość
" ,a mi DM na moje prośby w sobotę o ściągnięcie pracownika z urlopu ..." Kierowniczyno ... chcesz ściagac ludzi z urlopu? Chyba cię lars popieścił! A zakasaj rękawy i z*********j. Urlop to świetosc.

Gość gość
I choć raz na jakiś czas mają rację !! Ja też bym nie chciał być ściągany z urlopu ! Co mnie obchodzi, że wszędzie jest za mało etatów i w razie nagłych absencji nie ma komu pracować ?!

Gość vbnc
Dmy strasznie psują teraz atmosfere na sklepach każdy to mówi tabelki srelki itp. Czara goryczy zaczyna się przelewać...starzy pracownicy odejdą a nowi nawet na klawiaturze nie umieją pisać, śmierć naturalna albo zmiany...

Gość skandynawski dream
w końcu wolne menedżmęt zafundował maratonik w pracy, film mi się urwał trzech tygodni nie pamiętam."190 godzin minęło jak jeden dzień"

Gość gość
A ja mam dosyć

Gość gość
Jak dosyć?Do roboty.

Gość gość
Kochani doradźcie mi bo juz nie wiem co myśleć ,mieszkam w Lodzi i chodzi mi po glowie praca w Jysku ale chodź mi o jedna miejscówkę o Jysk przy Tesco bo tam mam bliziutko do sklepu jaka tam jest atmosfera ,jakie kierownictwo i co najważniejsze ile na rękę wyciągnie sprzedawca tak mniej wiecej...?dzieki za odpowiedz

Gość gość
Poczytaj sobie kilka stron wstecz.... wszędzie jest to samo. Wyzysk. Jeśli dostaniesz cały etat (chociaż nie liczyłbym na to) to wyciągniesz może 2200-2300 brutto. Obowiązków jest milion, a sprzedawców na sklepie garstka. Robisz kilka rzeczy jednocześnie pamiętając jeszcze o obsłudze klienta No bo to w końcu najważniejsze u nas. Planogramy co dwa miesiące do zmiany, co tydzień inwentaryzacja, dostawa średnio 2 razy w tygodniu No i ceny na kampanie... niekiedy tez dwa razy w tygodniu. Do tego ułożyć sklep, posprzątać, odkurzyć i ładnie soe uśmiechać i być zadowolonym jak przyjedzie regionalny. No bo zakazane jest mówić zle na firmę.

Gość gość
amen

Gość gość
Dziekuje za odpowiedz troche mnie to przerazilo aczkolwiek nie boje się pracy ale pchać się w wyzysk ,brak szacunku dla pracownika,motanie kręcenie to nie dla mnie...jeszcze raz dzieki

Gość gość
Idąc tam do pracy trzeba nauczyć się robić dobra minę do złej gry. Udawać ze wszystko jest ok, ze robiąc 5 rzeczy jednocześnie dajesz radę i jeszcze się uśmiechasz. Ze wcale nie brakuje obsługi w sklepie, ze nie przeszkadza ci to ze dwie osoby stoją na kasie, bo kolejka do połowy sklepu a trzecia wydaje towar z magazynu (bo 3 osoby na zmianie w wysokoobrotowych sklepach to norma) ale pózniej przyjdzie mail od regionalnego ze tabelki w dół, czerwony indeks, sprzedaż słaba bo KU&*%WA nie ma komu obsługiwać!!! I zwalanie winy na sprzedawców. Pominę kwestie premii, jak były na starych zasadach było ok, można było dobrze dorobić, a teraz??? Jakieś nieporozumienie. Ja od początku nowego systemu premiowania lecę na gołej wypłacie!!!! 1300 na rękę!!!!

Gość Pracownik  Magazynuuu
Nie obrażając nikogo,jak można pracowac w tych czasach za 1300zł ?Szczerze to nie wierzę w takie bajki.Czemu nie zmienisz na lepszą pracę?i proszę nie pisać że nie ma pracy,bo teraz nie pracuję Tylko ten co nie chce.1300zł zarabiałem w 2008roku przyjmując się do pracy w dzysku.

Gość gość
I czas się zatrzymał ,pracownicy z długim stażem zarabiają tyle samo co nowi.W biedronce za brak zwolnienia lekarskiego dostają 200 zł. Jysk to porażka gdzie zamiast nagród sa kary - brak podwyżki, brak premii.

Gość gość
Bo nie chcą dać całego etatu to robię na 3/4... od dwóch lat co dwa miesiące średnio słyszę obietnice ze dostane cały i co? Ale niestety głupi i naiwny jestem i czekam, bo może tym razem faktycznie dostane

Gość gość
Jak czytam wypociny typu "kto w tych czasach zarabia 1300" albo ze nie pracuje ten co nie chce to flaki mi się przerwracaja! Ja aktualnie szukam pracy i chodzę na rozmowy i to co mi proponują to śmiech na sali,na caly etat miałam prooozycje 1100 na rękę czyli nawet nie najnizsza!!niestety jezeli nie jesteś studentem,nie masz znajomości to zapieprzasz albo za najnizsza krajowa albo siedzisz w domu taka jest prawda i przestań pisac te swoje madralinskie wypociny bo ktos kto pracuje za 1300 to cieszy sie ze w ogóle ma prace!!! Niestety nasz rząd doprowadził do tego ze niedługo ludzie będą po śmietnikach chodzić żeby szuka jedzenia!!!!!

Gość gość
Nie rząd , a rządy. Od 90 roku do tego doprowadziły. A z pracą w mniejszych ośrodkach jest naprawdę krucho.

Gość Byly jyskowiec
A mi trudno uwierzyć w takie rzeczy jak wypisujesz. Miasto 50 tysięcy Firma produkcyjna Pracuję tam 2 lata,na ręke mam 2300-2400 netto Na dzień dobry firma daję około 2000 netto i nie ma chętnych do pracy.Może to zależy od danego regionu.Ale w mojej miejscowości z znalezieniem pracy nie ma problemu.Jyskowi podziekowałem,bo miałem dość.

Gość gość
Kobieta lat 45 Lodz pracownik produkcyjny na rękę przez agencje na 3 zmiany 1600 zl do tego dojeżdżam na drugi kraniec Lodzi....ostatnii nawet jakiś minister powiedzial na cytat ze w Lodzi nie ma pracy a jak jest to problemem sa pieniadze czyli nasze rzady dobrze wiedza za jakie pieniadze ludzie pracują....Lodz duże miasto i co z tego jak zasyfiale,pracodawcy proponują najchętniej umowy zlecenia....rzygac sie chce

Gość gość
Tak to prawda Łódź jest miastem wyzyskiwaczy i meneli ..... Nie obrażając oczywiście garstki ludzi normalnych ale tych trzeba ze świecą szukać.....

Gość gość
A jak uwas z urlopami zaleglymi.tez do.konca maja muszą byc wykorzystane?

Gość gość
Jak myślicie wypłaty pójdą dziś czy jutro?

Gość gość
Hej czy już poszły wypłaty?

Gość gość
a w Radomsku podwyżki dają :)))

Gość Pracownik  Magazynuuuuuuuu
Szeregowy pracownik jysk Staz 9 lat 2400-2700 na reke