Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska 7

Czy ktoś pracował Jysk-u?

Polecane posty

Gość gość
A co tym razem nadludzie z Gdańska wymyslili w kwestii premii? ( nie ma mnie w pracy) Aaaaa skandynawskie warunki pracy to maja wszyscy ci , co sluzbowym samochodem jezdza. Dla ciebie i mnie jest tir z tonażem i ciasny magazyn. Skandynawia jest jak wychodzisz na sis (jak to sie tam teraz nazywa? ) i cwiczysz scenki udajac ze sie tym k***a bawisz , wtedy twoja kierowniczka udaje ze jest twoim przyjacielem , ty udajesz ze kochasz jysk a regionalny udaje ze nie ma was w d***e. I to jest wlasnie skandynawia!:) Skandynawia to jest 2 osoby na zmianie i mowienie ze sie na obsluge klienta stawia!:)

Gość gość
można piać wiele ale wpis powyżej to cała prawda o Jysk.......

Gość gość
Prawda prawdą, ale w sumie co taką kierowniczkę to obchodzi? Przychodzi za 5 minut swojej zmiany. Zj..bie Cię, że magazyn zawalony - a to nie twoja wina, bo gdzie to wszystko wcisnąć? Że na sklepie bałagan - choć godzinę temu układałeś. Siedzi w biurze, kawki spija i zagryza ciastkami za firmową kasę. Przed regionalnym stroszy piórka. A już najlepsze są wizytacje z dyrektorami! Wtedy to się dzieje! Współczuję tym co mają kierowniczkę i regionalną ...

Gość gość
Od tego jest żeby Cię jebać! Jak sam piszesz nic nie potrafisz porządnie zrobić, skoro nadal wszędzie masz bałagan a posprzątałeś, więc nie ma się co dziwić że dostajesz zjeby!

Gość gość
Pani kierownik pisze ^^

Gość gość
poczekajcie jeszcze chwilę a pani kierownik będzie musiała sama zapier**lać :D

Gość gość
"Od tego jest żeby Cię j**ać! Jak sam piszesz nic nie potrafisz porządnie zrobić, skoro nadal wszędzie masz bałagan a posprzątałeś, więc nie ma się co dziwić że dostajesz zj**y! " A weź no jedz do Gdańska du..pkę wylizesz :)

Gość gość
Na żaden mądrzejszy wpis Was nie stać... żenada!

Gość gość
nie wiem co napisać, bo jestem głupią pustą dziunią, więc napiszę: ŻENADA buahahahaha :D Jak w twoja główka ogarnęła tylko to słowo w dyskusjach, to ci po prostu współczuje, hahahahahaha :D

Gość gość
Ale co tobie innego mozna jyskowy robocie odpisac? Nawet nie podejmuje dyskusji , bo z robotem nie da sie dyskutowac. Wmówili ci na szkoelniu ze jestes nalepsza , ze strefy komfortu wychodzisz. Nie wychodzisz , wciaz jestes w czarnej d***e , wciaz jestes tylko robotem w korpo. Masz swiadomosc stanu zatrudnienia w sklepach jysk i zarzucasz czlowiekowi ,ze jest c*****y bo nie ogarnal burdelu na sklepie? Ty sie k***a lecz. Nalezy miec wyj****e i robic absolutne minimum. Nikt tego i tak nie doceni , finansowo na pewno.

Gość gość
A ja uważam, że każdy komu nie podoba się praca w jysk powinien poszukać "rozwoju poza jej strukturami" i wszyscy będą zadowoleni.

Gość gość
Czemu w tym roku nie ma konkretnego podanego terminu przyjazdu nowych mebli, tylko wszystko przychodzi razem ze wszystkim? Jak w 2 osoby robic 30 palet?

Gość gość
hehe standardowo, wpierda....sz jak leci na magazyn a pozniej nie ma jak przejśc bo raz, że meble wszystko zastawiają to jeszcze rozdzielniki poduszek i innych pierdół + drobnica która nie mieści sie na sklepie bo ciężko żeby w półke weszło 100szt jakiegoś towaru :D Nie wiem kto mądry to planuje ale wiem, że ma wyj...ne na to kto to przyjmie w sklepie i gdzie to pomieści :) ot strategia jysk

Gość gość
jysk stawia na obsluge klienta a nie na rozladowanie dostaw !! dostawa sama sie zrobi customer first i wysoki paragon!!!!! buahauhauhuha

Gość gość
Customer first a wystarczy zadbać o dobro pracowników, którzy jakby byli zadowoleni to sami by dobrze obsługiwali klientów i nie trzeba byłoby im o tym przypominać na każdym kroku. A tak jest Customer first i narzekanie klientów.

Gość gość
Jak oblsugiwac klientów majac 1,5 tira?

Gość gość
Jak to "jak"? Kiwasz głową jednemu, drugiemu... piątemu. Jednego obsługujesz teraz, piątego za godzinę, któregoś po rozładowaniu tira. A jak tam nabijanie logowań w myjysk? Ogólna podnieta, że ktoś walnął 200 logowań, żenada.

Gość gość
Prawie dwa lata pracowałem w Jysk i mogę z całą stanowczością stwierdzić, że to co się wyprawia w tej firmie to jest jeden wielki skandal. Żałuję jedynie, że tak długo pracowałem w tej firmie. Ciężka praca często po 12 godzin dziennie za 1800 zł. Pracodawca w ogóle nie szanuje pracownika.

Gość gość
Jak można nowemu pracownikowi dać na wejście więcej niż osobie która pracuje 5 lat przecież gdzie tu logika firmy ,może mi ktoś to wytłumaczyć bo ja chyba nie zrozumie tego albo ja żle rozumuje politykę firmy

Gość gość
W tej firmie nic nie jest normalne. Ludzi nie ma do pracy a oni dalej te swoje Customers First. Nie dojrzeli jeszcze do reali jakie panuja na sklepach.Ludzie odchodza bo stawia im sie obowiazki ktore przerastaja ich samych, a ich pensje stoja w miejscu. Zamiast zatrzymywac doswiadczonych pracownik to wola pompowac kase w kolejne jednostki, ktore i tak potem odchodzą bo widzą co się dzieje. sami sobie strzelają w kolana. Jeszcze troche i obudzą się z ręką w nocniku. Zreszta ten etap i tak juz nadszedl.

Gość gość
W tej firmie nie ma żadnego systemu motywacyjnego, możesz zapierdalać 10lat a przyjdzie nowy i dostanie więcej pieniędzy. Fuck logic.

Gość gość
Jakieś przecieki odnośnie nowego systemu premiowania coś ktoś wie

Gość gość
Tak. Ma być premia roczna, 0,001% do podziału dla załogi przy indexie ponad 150%. Pewne info.

Gość gość
gość no i ja się pytam człowieku dumny ty jesteś z siebie zdajesz sobie sprawę z tego co robisz?masz ty wogóle rozum i godnośc człowieka?

Gość gość
W tej firmie jak ktoś ma luzik, podchodzi z humorem do tych ich pomysłów i mądrości, i ma ogólnie swobodne podejście do wszystkiego to zaraz napotyka na takich ze spranymi mózgami :)

Gość gość
Który "gość"? Przecież tu wszyscy są gośćmi ;-)

Gość gość
A ja się kuzwa pytam gdzie są związki zawodowe i co robią ?????

Gość gość
jak tam meble poskręcane? szafy poprzestawiane?

Gość gość
Dlaczego nowe wpisy się nie pojawiają? Cenzura czy nieudolność informatyków kafe? Tylko nie piszczcie, że żadnych nie było...

Gość gość
taaak