Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska 7

Czy ktoś pracował Jysk-u?

Polecane posty

Gość gość
https://pl.indeed.com/cmp/Jysk/reviews?fcountry=ALL&start=40 Komentarze o pracy w Jysk z różnych zakątków Europy i świata:) Podobne problemy jak u nas , nawet w tym ich duńskim mateczniku. Małe magazyny , mało ludzi , duże wymagania i pompowanie w ciebie propagandy sukcesu. Jednym słowem p********y syf.

Gość gość
Coś tu też jakaś chyba jest blokada bo posty wyskakują po dwóch tygodniach!*hr nie śpi czy o co chodzi ? A jakie posty usunięto z fejsbuka? Przexhwalanki że we dwóch 50tys w sobotę czy coś innego?

Gość gość
Ktoś napisał przechwałkę że zrobili XXX tys w dwie osoby i w komentarzach pracownicy pisali że to patologia tak pracowac i ze skandal ogólnie. No i temat poleciał, SM pewnie dostali rozkaz uciszenia pracowników itd,

Gość Tomekkhj
To nie żadna ingerencja firmy w forum.Jest to problem techniczny po stronie kafeterii,ponieważ jest już bardzo dużo komentarzy.Podobny problem był w temacie rosmana.

Gość gość
Bla bla bla- wyzysk pracowników trwa

Gość Łukaszszszsz
Ile na rękę ma obecnie opiekun biura, i w sumie na czym polega ta praca? I ile kosztuje miesIęcznie ta prywatna opieka medyczna?

Gość gość
To ile ma OB zależy od tego, czy pracuje w mieście małym, czy dużym. W dużych zarabiają pracownicy więcej.

Gość adam923
Ja od siebie polecam fajny sposób na zarobienie kilku tysiaków, pierwsze 800 zł można zarobić w 1-2 h jak znasz się na kompie. Dodam, że nie trzeba nic polecać ani wpłacać, wszystko zarabiamy na czysto, wystarczy trochę poklikać myszką, każdy powinien sobie poradzić Tutaj dowiesz się jak to zrobić: http://fbkasa.pl/ :)

Gość gość
Łukaszszszs - skoro pytasz na czym polega ta praca to znaczy, że nie pracowałeś w Jysk. Więc nikt Cię raczej nie zatrudni (chyba, że do nowego sklepu - choć i tam głównie biorą osoby chętne awansować z innych sklepów). W skrócie jesteś zastępcą kierownika za ochłapy i dodatkowo odpowiadasz za biuro przed kierownictwem i audytem.

Gość gość
Opiekun biura głównie zajmuje się niczym albo wszystkim. Bo tutaj jest tylko nazwa stanowiska a wszyscy robią wszystko. Wiec generalnie rozni się tym od sprzedawcy ze musisz zamknąć sklep, przetrwać zmianę, porobić milion rzeczy (zbednych), czasem zamówić lyreco i do domu.

Gość gość
Ile sie zarabia w jysku? Jak to praca w ogole

Gość gość
Praca jest lekka i przyjemna. Większość czasu spędzasz na siedzeniu i z nudów układasz towary na półkach. Zarobki lepiej niż super.

Gość gość
Minusem jest ilość zadań które musisz wykonać. Jest ich tak mało że czas leci baaardzo wolno. Tak jak napisane wyżej - nuda. Moim zdaniem firma przesadza z zatrudnianiem pracowników na sklepy, jest ich za dużo, przez co nikt nie wie co ma robić. Zastanów się dobrze czy chcesz takiej pracy!

Gość gość
sprzedawca ma 2400 brutto a inni poza kierownikiem niewiele więcej, o premii zapomnij

Gość gość
Idź lepiej do biedry, nie będziesz musiał się użerać z reklamacjami i innymi g****ami. Jesli jesteś facetem, zadźwigasz się na amen, jeśli jesteś kobietą możesz startować, babeczki są tu traktowane ulgowo, wożą się na plecach facetów.

Gość gość
Mam pytanie czemu kierownicy i lider sprzedaży mają premię gdy pracownik nie chodzi na L-4? ( a premia nie jest mała ) Gdyby nie mogli mieć pracownicy jak nie chodzą na L-4 premii jak w innych cywilizowanych sklepach .

Gość gość
Po to żeby tych ambitniejszych wkurwić jak im się sytuacja z pod kontroli wymyka, bo ktoś dostał gorączki i nie opatrzenie wzioł L4. Tak poważnie, jaką ma premie litości, zwolnienia to 20% premii i nikt normalny nie liczy na te 20!% Faktem jest że jest to element napuszczania na siebie ludzi no, ale to taki element skandynawskiej kultury pracy : 00000 Jakież słodkie jest wypelnianie arkusiku z osobo powracającą ze zwolnienia

Gość gość
20% z 75% pensji to rzeczywiście kwota tak ogomna że połowa kierowników pokupowała mieszkania za te premie...

Gość gośćjestem
Ejj nie srajcie w gniadzo, czy nie lepiej pognić z niewolników co tyrają za 2- trzysta brutto,co roku zdesperowani i tak dojdą i jeszcze poproszą, widac HR jeszcze takich gdzies znajduje, :), jedziemy dalej

Gość gość
Mój kierownik tez proponował mi ze wpisze mi urlop w trakcie L4, żebym na premii nie stracił. A to o jego prEwie chodziło. Hahah powiedziałem ze 5 dni z premii jakoś dam rade przeboleć i niech nie wpisuje urlopu.

Gość gość
Ciekawe, czy od września zmieni się system premiowawnia? Obecny system premii kierowniczych, z pominięciem sprzedawców, OM i OB, powoduje, że temat jest raczej mało poruszany, bo jak tu wytłumaczyć ludziom, że tak naprawdę to oni robią na premię kierowników...Jest to bardzo niesprawiedliwe i demotywujące. Widać jak na dłoni po indeksach, że zamknięte niedziele pogrzebują również szanse na premie kwartalne albo przynajmniej stanowczo je obniżają. Kompletnie nie rozumiem dlaczego nigdy nikt nie wpadł na to, by zrobić zindywidualizowany system premii, zależny od sprzedaży którą dany pracownik wykręcił. Jestem pewien, że sprzedaż goldów by wzrosła a poziom obsługi byłby wyższy, bo każdemu by zależało. Mam nadzieję, że coś wymyślą od września, no chyba, że oszczędność firmy na wypłatach premii sprawi, że zostanie jak jest...

Gość gość
Indywidualny system premiowania? W jakim ty swiecie zyjesz? Taki system sprawdza sie w przypadku kiedy jest jasny podzial ról - sprzedawcy , magazynierzy itp. Sprzedawca tylko sprzedaje - i wtedy mozna to indywidualnie rozliczac. W jysku jebiesz jak murzyn , czasami nie wychodzisz z magazynu. Laski na kasie - caly dzien stoja. Wez im premie wylicz - przeciez nie sprzedaja , bo zajmuja sie czyms innym... System premiowania drogie robaczki to oni moga sobie teraz robic jaki chca , albo w ogole go nie tworzyc. Oceniliscie pozytywnie firmę to sie męczcie. Ja to pierdole.

Gość gość
Oferuje prace w internecie, która polega na przepisywaniu 4cyfrowych kodów. Jedyne czego potrzebujesz to dostęp do komputera, internetu oraz wolna chwila. Nie ma limitu. To ile zarobisz, zależy tylko od Ciebie i Twojego zaangażowania. Jeśli sprawnie posługujesz się klawiatura, możesz w godzinę wyciągnąć nawet 350zl. Wystarczy się zarejestrować by zacząć zarabiać http://ovmoney.club/9660818339380/

Gość gość
2 maja.Dzień pośrodku majówki.Kto bogatszy wyjechał odpoczywać,kto biedniejszy został. I dawaj do juska. I zwroty z paragonami"bo ja to kupiłem/łam trzy dni temu za 50 zl .a teraz macie 10 % znizki - oszukujecie klientów. Chce zrobic zwrot i kupic to taniej!!!! Pytanie: kto wpadł i zrealizował pomysł 10 % zniżki 2 maja???? Ta firma ma analityka/ów,ma speców od sprzedaży (tzw dyrektorzy) i organizuje taką akcję 2 maja?Tego dnia i tak przyjdą rzesze tych biedniejszych , tych co urlop majowy sobie zorganizowali i nie wiedzą co z nim zrobić,bo nigdzie nie wyjachali ;tych co maja dość zapchanych parków i kin i placów zabaw;i tych co po prostu nie wiedzą co zrobić z wolnym czasem więc "chodżmy do juska". Kto do licha????? Te 10 % trzeba było przepchnąć na poniedziałek po następnej niedzieli .Bo wtedy to ma sens. To ,co dziś nasz sklep robił to walka ze zwrotami i chęcią zakupu od nowa 10 % taniej , gwarancjami ceny i rezerwacjami zrobionymi pare dni wcześniej i kasowaniem ich ,aby zamienić je na dzisiejsze ,10 % taniej. Oddaliśmy dziś sporo kasy i myslę ,że jak to przeliczyć na ilość sklepów to sporo firma straciła. Ale kogo to interesuje? - wszyscy w naszej firmie , oprócz wyrobników na sklepach ,mają wolne. Nawet nasza wielka administracyjna KWI wysyłając maile z żądaniem o dostarczenie sknanów dokumentów miesięcznych(a wogóle z jakiej paki - ja walczę o sprzedaż ,walczę z tą durną reklamą w takim momencie i nie mam na to czasu ;tak na marginesie - po co wysyłamy dokumenty kurierem skoro i tak mam to samo wysłać mailem) odsyła mi wiadomość ,że jest poza biurem. Tylko ty , obsługo sklepów masz być wówczas w robocie ,zmagac się z ta nawałą i dostosowywać się do wszystkiego . Kto te 10 % wymyślił w ten dzień>?

Gość gość
A jak obliczysz ile kto sprzedał towaru? Przecież ja moge 20 minut obsługiwac klienta na materacach w piątek a klient przyjdzie do kasy w sobote i kupi u kogoś innego, i co wtedy? Człowieku zastanów sie

Gość gość87444
Co się stało ze w Inowrocławiu szukają magazyniera w sklepie. co sie tam dzieje ze jest jak jest. Kto to robi ze magazyniera szukaja przeciez tam byl super magazynier.

Gość gość87444
Co się stało ze w Inowrocławiu szukają magazyniera w sklepie. co sie tam dzieje ze jest jak jest. Kto to robi ze magazyniera szukaja przeciez tam byl super magazynier.

Gość gość
Chwalcie sie obrotami!

Gość gość
Mam do was pytanie, jak myślicie skąd się biorą braki kadrowe w śród męskiej części załóg na sklepach ?

Gość gość
skąd? z 50 palet które musisz roznieść w dniu dostawy bo dziewczyny przecież nosić szaf komód itp nie będą... z reklamacji które musisz ogarniac bo nie robią tego dziewczyny reszta g****a typu targanie wydawanie towaru, odbiór palet, makulatury itp itd a do tego staniesz na kasie wtedy kiedy będzie trzeba i masz wzorowo obsługiwać rezerwacje kaucje faktury, fv przelewowe.. facet ma xxxx funkcji kobieta x funkcji( nie mówie, że mało ale nie zrobi tyle samo, nie naciąga sie tyle samo) A ZAROBI TYLE SAMO..! jeszcze troche a 85 % to będa babki do czasu aż cały tez kołchoz jebnie