Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hipotetycznie

pytanie

Polecane posty

Gość hipotetycznie

Moze ktos mi wyjasnić pewna sytuacje...? Ona 18 lat on 26 w zwiazku od dwoch lat... Co widza w sobie...Dlaczego sa razem? Czy to nie za duza róznica wieku? bo mi sie wydaje troche dziwna taka sytuacja

Gość dlatego ze
wydaje im sie ze mają o czym rozmawiac,albo jest fajnie bo jest fajnie ale teraz jest fajnie potem juz nie bedzie,albo sex,wybór nalezy do Ciebie

Gość hipotetycznie
no właśnie nie wiem... ciekawe to troche jest co moga w sobie widziec...

Gość dlatego ze
jest wiele ciekawszych rzeczy/sytuacji nad którymi mozna sie zastanawiac

Gość hipotetycznie
tylko ze oni poznali sie i zostali para gdy ona miala 16 lat !!! nie jest to troche dziwne. co mogła w nim widziec ze az do teraz sa razem

Gość hipotetycznie
to własnie wydaje mi sie troche dziwne

Gość gfbnfen
fnfnen

między mną a moim partnerem jest 7,5 roku różnicy. poznaliśmy się jak ja miałam 16 lat, ale razem jesteśmy od kiedy miałam prawie 18. jesteśmy razem 6 lat. co w sobie widzimy? dlaczego jesteśmy razem? mogę mówić tylko o sobie, dlaczego ja jestem z nim. no cóż, on jest cudownym, ciepłym, wspaniałym mężczyzną, który mnie kocha, wspiera, rozumie. ja również go kocham, potrzbuję, rozumiem. chcę dać mu wszystko co najlepsze i czuję że on chce tego samego dla mnie. jest moim najlepszym przyjacielem. cały czas mamy nowe tematy do rozmów. mamy wspólne zainteresowania, ale jednocześnie każde z nas jest odrębną istotą, ze swoimi własnymi "bzikami", którymi potrafimy się dzielić z tym drugim. myślę że w ich przypadku jest podobnie :)

Gość beello
nic w tym dziwnego. 8 lat to nie taka duza róznica. jesli ona jest dojrzala nad swoj wiek, to tym bardziej. a skoro są razem 2 lata i są szczesliwi, to tylko to potwierdza. co Ciebei w tym tak zajmuje? czy o kogos jestes zazdrosna/y?

Gość hipotetycznie
czy sa ze soba szcześliwi... tego do konca nie był bym taki pewny... nie, nie jestem zazdrosny o nikogo ;) tak sie tylko zastanawiam