Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jeden...smutny...

czy sa jeszcze dziewczyny/kobiety...

Polecane posty

Gość taki jeden...smutny...

ktorym zalezy na "prawictwie" chlopaka? czy sa jeszcze takie ktore potrafilyby to docenic? ja mimo ze nie jedna pchała mi sie na ch... czekałem z seksem do 23 roku zycia (tak byłem wychowany przez rodzicow itp itd) no i przede wszytskim sam chciałem poczekac "z tym" dla dziewczyny ktora pokocham. w koncu poznałem dziewczyne, pokochalem (po jakims czasie dowiedzialem sie ze nie bylem jej pierwszym, miala za soba oral i inne zabawy) ale zbyt bardzo Ja kochalem i szybko sie z tym pogodzilem lecz... dzisiaj po dwoch latach bycia w ze soba usłyszałem po raz pierwszy z Jej ust: " wiesz... ciesze sie ze nie miales zednaj dziewczyny przede mna" zaskoczony spytałem skad taki wniosek a Ona: " rozmawiałem z kolezanka i ona mi zazdroscila mi takiego "czystego" chlopaka" Boze... kolezanka musiala jej to uswiadomic? jesli w ogole to zrobila... pewnie dla wiekszosci z Was to idiotyzm itp itd ale... mi jest cholernie przykro...

jako facet musze ci powiedzieć że dziwnie zostałeś wychowany.Nawet w czasach gdy dziewczyny były kamienowane za brak cnoty to faceci chodzili do burdeli i uczyli się jak kobiete doprowadzac do orgzmu

Gość karolaaaassss
A dla mnie super!!!! Ja też szukałam kogoś dla kogo będe pierwsza:) pierwszy raz przeżyłam w wieku 17lat a on miał 20lat i dla niego to też był piewszy raz!!!!! Teraz jest moim mężem i to od 10lat a nasze pożycie układa się wspaniale:)

człowiek nie jest maszyną ktora pracuje po zaprogramowaniu Statystycznie trwały układ męko-damski jest stabliny gdy seks dla obu stron jest satysfakcjonujący i pewno u was tak się ułożyło

Gość tylko dziewica to docenia
twoja dziewczyna nie byla dziewica, wiec nie mialo to dla niej duzego znaczenia. tylko dziewica sie cieszy, ze jej facet tez jest czysty

Gość tylko dziewica to docenia
dziewice tak :]