Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inna dziewczyna

Po czym mam wiedziec ze facetowi zalezy na mnie?

Polecane posty

Gość inna dziewczyna

ale tak na powaznie nie na jeden raz...

...gdyby to tak bylo wiadomo, to chyba nie byloby nieszczesliwych kobiet! :o

Gość moze po tym co robi
tzn z Toba,jak spedzacie czas,moj mi kiedys powiedział że mu zalezy ale nie ze kocha ale stara się,opiekuje wiec chyba tak to ma byc...

Gość malina inna
a jak poczatek znajomosci nie wyszedl najlepiej? pierwsze spotkanie to klapa?

Gość takaśjedna
po niczym mój mówił że czekał na mnie całe zycie, ze jestem te jedyna, zaplanował ślub ...i uciekł bez słowa po 3 latach, zostawiając mnie w ciąży.. nigdy się nie dowiem cyz mu zależy najlepsza metoda zero zaangażowania i uczuć mniej potem boli ... może dopieor po slubie zacząć coś okazywać że cuzjesz

Gość takaśjedna
wcześniej nie warto mój miał wszystko dokłądnie wszystko dla niego robiłam .. na jedno jego słowo życiem bym za neigo oddała.. byłam zawsze, kiedy potrzebował, w każdym problemie, i gdy było dobrze i źle a za to wyrzucił mnie jak zwykłego śmiecia bo poznał inną .. 10 lat starszą ode mnie, o wyglądzie "paszteta" , która zaliczała żonatych facetów żeby się ustawić , i znalzła mojego .. tzryma go rekami i nogami , do tego stopnia że co jakiś czas mnie atakuje, wyzywa, wymyśla bzdury na mój temat, skarży mu się że ja molestuje przez emaile... cóż nie ma złotego środka chociaz dochodze do wniosku że może lepiej być taka kurwą wtedy faceci jedza z reki

Gość no i dlatego
ze bylas taka dobra to cie kopnal w tylek :o nie mozna pozwolic /pokazac zekomus za bardzo zalezy bo wtedy to juz koniec ! zycie to gra. trzeba sie nauczyc byc dobrym graczem sprytnie dzialac a ludzie ci z reki beda jedli.