Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnakobietka23

staly zwiazek -sex

Polecane posty

Gość smutnakobietka23

prosze powiedzcie mi.... jak to u was jest ?? jak mam dni plodne to czesto chce mi sie kochac ale nie zawsze tak jest , czasem lubie sie calowac przytulac a nie chce zeby to sie konczylo sexem... i czesto jest tak ze wlasnie dochodzi do glebnych pocalunkow , moj partner od razu kieruje nas gdzie trzeba a ja mowie NIE bo cos tam ,on sie wkurza , ja sie wkurzam :(:(:(:( pragne go kocham ale nie mam takiej potrzeby zeby kazde przytulenie czy calusy konczyly sie sexem .jak jest u was ??? nie chce zeby bylo tak ze sie zmuszam do tego zeby wlasnie tak sie skonczylo .. a jak potem bedzie w malzenstwie ?? on chce ja nie chce , wkoncu znAJDZIE se jakas co bedzie chetna . jak jest u was :(:(:( jestem zla i smutna , wszystko tylko wiaze sie z tym sexem :(:(:(

Gość nie to niemozliwe
to sie nazywa niedobrany temperament.Lepiej poszukaj sobie innego bo nigdy wam sie nie uda.No chyba ze bedziesz godzic sie na zdrady swojego faceta.

Gość nie to niemozliwe
hakuna a o czym tu rozmawiac??co z tego ze facet dostosuje sie do niej po tej rozmowie skoro bedzie go rozsadzac i ciagle bedzie myslal o czym wiecej niz o pocalunkach???Albo ma sie duzy temperament albo mniejszy i niesetty oni sie nie dobrali

Gość nie to niemozliwe
a ty co?jakis naiwniak co to mysli ze rozmowa rozwiaze problem temperementow??gratuluje podejscia heheh

Gość smutnakobietka23
byla rozmowa , powiedzialam wprost co mysle , on mowil ze rozumie , ale widze po nim ze tak nie jest...................widze jego wzrok itp !! wiesz teraz to nic takiego ale jak sie hajtniemy to bedzie ciezej przeciez , nei jestem maszyna do sexu , lubie sex ale lubie sie calowac i nie konczyc tego sexem ...

Gość nie to niemozliwe
no tak jak wlasnie powiedzilam.Rozmowa tu nic nie da.Albo jestescie dobrani pod wzgledem seksualnym albo nie i to sie nie zmieni a jedynie wplynie ogromnie na wasz zwiazek.Bo i ty sie męczysz i on.Takie zwaizki sie nie udają takze zastanow sie lepiej

Gość smutnakobietka23
no dobrze ale powiedzcie mi , niemozliwe ze wam sie rowno chce i nie ma przypadku kiedy baba mowi nie ?????????????????? niemozliwe