Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goszy

Fryzjer Wrocław - Janek

Polecane posty

Gość goszy

Witajcie, mam pytanie co do Jasia, który pracuje na Armii Krajowek, rzekomo jest świetny, tylko czy ktoś z was wie ile kosztuje u niego wizyta?? Farbowanie + ścięcie?? Albo cokolwiek na jego temat i tema tego salonu?

Gość goszy
Proszę pomóżcie to ważne, bo już w swoich włosach wyglądam tragicznie :(((

Gość smutnysmerfff
tak....jasiek przyjmuje na armi krajowej farbowanie+ścięcie 180zł ... obcina bardzo fajnie a kolory dopiera do urody

Gość anulaaaaaaaa
A wiecie moze gdzie przeniesli swoj zaklad z armi krajowej bardzo prosze o adres i tel .Scinaja tam superowo wloski

Gość ja.b
kukuczki26ab wjazd od uznanskiego tel 512298019

Hej dziewczyny, pilnie potrzebuję informacji gdzie teraz można znaleźć Jaśka. Podobno przyjmuje na Al. Lipowej 20 - to jest jakiś konkretny salon fryzjerski? Wolałabym nie jechać w ciemno :)

Gość agaogo
tak tam przyjmuje jasiek u jurka nr tel jurka 502529523

Gość M:)
hej czy rozmawiamy o Tym Jaśku? fryzjer który kiedyś miał kręcone długie włosy? bo kiedyś poznałam Fryzjera o tym imieniu i był ŚWIETNY:))) wybrałabym się do Niego z ogromną przyjemnością, ale nie mam do Niego namiarów:( M.

Stanowczo odradzam Janka. Przede wszystkim dlatego, że nie potrafi słuchać. Nie chciałam mocno ścinać włosów, co zaznaczyłam od razu, ale on miał inna wizję i szybko ściął moje długie wyczekiwane po chorobie włosy na dość krótko. Miał swoje zdanie i nawet nie wysilił się na dyskusję i przenegocjowanie swojego pomysłu. Sprawia wrażenie zadufanej w sobie osoby kreującej się na artystę. Do tego jakieś komentarze nie na poziomie. Ostatecznie wyszła zwykła przeciętna fryzura na pazia, którego nie zamawiałam...