Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 90snikersik90

Ratunku !

Polecane posty

Gość 90snikersik90

Mam problem i sie bardzo boje...... Przespalam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia.....Prawie tydzien temu ... Bardzo sie boje.... co robic? Pomóżcie !!! Jakie jest prawdopodobienstwo,ze wpadlam?

Gość a skąd mamy to wiedzieć
jestesmy twoim cyklem czy jak ?

Gość 90snikersik90
Ja tylko zapytałam jakie jest prawdopodobienstwo i tyle !

Gość Happy Freeta
Pol na pol.Albo wpadlas albo nie....Zalezy jaki dzien cyklu mialas

Gość Happy Freeta
Ale w sumie to wieksze ze wpadlas...Bo to ie jest przypadkowe...Jak wystrzelil w Tobie to przestan sie streasowac bo zaszkodzisz dziecku, a juz nic nie da sie zrobic

Gość azii
A jak się kochałaś to się nie bałaś?Teraz to już musztarda po obiedzie.Czekaj na okres ,a jak go nie będzie to wiadomo co będzie.

Gość 90snikersik90
O Quźwa......Jezu jaka ja byłam głupia ! Dziewczyny a jezeli on sie nie (spuscił) ze tak ujme !

Nie straszcie dziweczyny, wcale nie tak latwo jest zajsc w ciaze, nawet w dni plodne jest szansa 40%,ale nie jest powiedziane,ze wpadki sie nie zdarzaja, wiec autorko ktroy mialas dc i jakie dlugie masz cykle???

Gość Happy Freeta
Ale przeciez facet tez ma swoje soczki, ktore zawieraja plemniki,prawda?jezeli sie nie spuscil to jest mniejsza szansa na ciaze, ale nie bylabym taka spokojna na Twoim miejscu...Moze skocz do apteki i kup test.Kosztuje dyche, a bedziesz miala pewnosc.jak wstydzisz sie kupic w aptece to w wiekszych supermarketach i drogeriach tez dostaniesz...szkoda ze wczesniej nie pomyslala bo do trzech dni po stosunku mozesz wziac jeszcze tabletke po.A teraz to juz po ptokach

Gość Happy Freeta
jedne sie staraja latami i nie moga zajsc, a innym wystarczy chwilka zapomnienia i Bobo gotowe...

Gość 90snikersik90
Dobra dziewczyny dziekuje za wszystkie wypowiedzi na ten temat .... Załamałam sie jednym slowem mowiac no ale cóz ...Zycze wam milego Dnia bo ja najblizsze dni nie bede miala chyba miłe ...

Gość Happy Freeta
Test mozna zrobic juz 4 dni o stosunku...A ona pisze ze t bylo tydzien temu...Wiem bo sama to kiedys przerabialam, tylko ja z nadzieja ze bedzie

Taka jedna kobitka_____swiete slowa, wiem po sobie:P Autorko topiku_____przestan sie stresowac, musialabys naprawde byc szczesciara i zaliczyc odrazu wpadke, testu nie mona wykonac 4 dni po stosunku, tylko w dzien@, wykazuje 7 dniowa ciaze, a jest to dopiero po zagniezdzeniu zarodka czyli jakies plus minus 14__19dni po stosunku! nie stesuj sie, na moje to nie bedzie ciazy, z reszta nie napisalas ktory to byl dc, a mogly to byc dni niepolodne

Tak pisze na teście ... Pisać może dużo a test najlepiej zrobić w dniu miesiączki. Moja koleżanka zrobiła przed i nic nie było, pare dni po spodziewanej miesiączce było dopiero widać bladą 2 kreseczkę ..

na tescie jest napisane wykrywa 7 dniowa ciaze, chwyt reklamowy, ale nie mozna sie przyczepic, bo ciaza jest od chwili zagniezdzenia zarodka i wtedy jest wykrywalny HCG i ja pisalam wyzej jest mozliwe to stwierdzic zwykle w dniu spodziewanej miesiazczki, poniewaz jest rozny czas implantacji zarodka, a dziewczyny mysla, ze 7 dniu po stosunku...... dotyczy to tez tych cztrech dni, poprostu bardziej czyuly test, ale tez juz po impalntacji