Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Turqs

zabawy w przedszkolu

Polecane posty

Mam taką prosbe, czy znacie jakies zabawy dzieci w przedszkolu? Organizowane przez przedszkolanke oczywiscie.. bo mam tam praktyki i juz mi pomyslow brakuje ;)

Gość lubisz to naprawdę

np. w kolorki mówisz szukamy koloru czerwonego i dzieci biegną jakiegos przedmiotu wtym kolorze

albo stary niedźwiedź mocno śpi

onk - kolorki juz byly, ta zabawa tez ;) ale dzięki lisek kolo drogi - a na czym ta zabawa polega, bo nie bardzo pamietam? pamietam tylko, ze dzieci siedzialy w koleczku i ktos chdozil dookola nich i wrzucal im cos do raczek.. lubisz to naprawde - ja tam ucze jezykow i bardzo to lubie :) tylko nie mam juz pomyslow na zabawy, bo ilez mozna sie bawic w cieplo zimno i gluchy telefon i rysowac..

a jeszcze moze byc budujemy mosty dla pana starosty albo dzieci niech wykonają ozodby wielkanocne i tez mozna je jakos nazywac kaczuszki, jajko koszyczek

dzieki, pomysle nad tymi kaczuszkami :) budujemy mosty i stary niedzwiedz mocno spi sa chyba troche zbyt dziecinne, bo to sa juz 6-latki i w starego niedzwiedzia bawic sie nie chcialy :( na najblizszych zajeciach chcialabym je nauczyc liczyc ;)

Gość przeciez_PL
zabawy w p-lu musza byc zwiazane z aktualna tematyka.