Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serce z czekolady

czy mam problem?

Polecane posty

Gość serce z czekolady

dziewczyny, cos dziwnego sie dzieje i nie wiem co myslec. w lipcu zmienilam diany na rigevidon. Ta zmiana nie wyszla mi na dobre, pogorszyl sie stan mojej cery bardzo i ogolnie nie czulam sie dobrze. W grudniu skonczylam ostatnie opakowaie i postanowilam zrobic przerwe. Drugi okres, czyli naturalny dostalam po 33 dniach. Bylo normalnie. Natomiast 3 okres, ktory skonczyl sie 2 tyg temu dostalam po 28 dniach. Dziwne, ze nie odczuwam teraz bolu podczas okresu, jak to bylo zanim zaczelam brac tabsy. Bralam 7 lat. Gdy skonczyl mi sie 3 okres (licze od skonczenia opakowania) to zaczelo sie cos dziwnego. Najpierw plamienia, jakas brudnawa krew ale bardzo rzadka. Potem jakby woda tez o brudnym zabarwieniu. Jeszcze kilka dni temu wkadalam tampon by mi to w srodku wsiaklo. Teraz od kilku dni mam dretwe bole brzucha. Do gina nie moge na razie isc. Co sadzicie ze swoich doswiadczen? To normalne po odstawienu tabsow?

Po odstawieniu tabketek jedynie okres jest bardzo nie regularny.. ja mialam nawet co 37-38 dni, ale przebiegal on normlanie... powinnas isc do lekarza, aby sprawdzil czy wszytsko ok.. i dla swietego spokoju