Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pryszczata_nana

PRYSZCZACI - łączcie się.

Polecane posty

Gość pryszczata_nana

Hej. Dużo jest osób takich jak np ja które mają problemy z cerą już kilka lat. Powiedzcie jak sobie z tym radzicie? Czy nie przeszkadza wam to w codziennym życiu?

Gość pryszczata_nana
Różnie można mój trądzik interpretowac. Mam go tylko albo aż na nosie brodzie i czole. Dużo wągrów i pryszczy czerwonych małych. Gdy użyje fluidu te plamki są mniej widoczne ale i tak je widac. Przez to mam koloryt skóry całkiem zryty więc nie ciekawie wyglądam. Z drugiej zaś strony widziałam osoby z większym trądzikiem i to mnie jedynie pociesz.

też miałam taki problem a teraz mam alabasterek na twarzy:) no przepraszam że się chwalę ale to co miałam wyglądało jak świeżo oskubany kurczak i nie miałą jak wychodzić z domu

Gość pryszczata_nana
A jak sobie poradziliście z pryszczami?

Gość wiecie............
gorzej byc gruba i z wlosami niz z pryszczami naprwde nie macie sie czego wstydzic zawsze mozna zapudrowac pryszcze a grubosc nie przykryje sie

Gość pryszczata_nana
Ale żeby schudnąc wystarczy trening i dyscyplina a pryszczy nigdy nie zakryjesz całkowicie.

Gość pryszczata_nana
Ja mam włoski na całym ciele ... ale chyba znalazłam sposób na to. Picie mięty przez 5 dni po krwawieniu czyli 6 dnia cyklu 2 razy dziennie.

Gość a żeby nie mieć pryszczy
to trzeba się z chłopcami kochać, tak by nie zajść w ciąże, i nie używać kondonów, a nie walić kobyłę

Gość wiecie.........
pryszczata_nana.a z ta mieta to faktycznie pomaga?bo ja tez sprobuje od nowego cyklu bo teraz mam wlasnie srodek to juz za pozno na ta miete

Gość pryszczata_nana
Są gorsze rzeczy niż trądzik ale i tak ja np wstydze się czasem patrzec przez to ludziom w oczy.

Gość pryszczata_nana
nie wiem bo jeszcze nie próbowałam ale dużo o tym piszą w necie: http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,statp,TmFqbm93c3pl,wid,8744952,wiadomosc.html?ticaid=15710

Gość upupupupupupupuup
up