Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam sie was

ile sie czeka na zwrot kasy z urzedu skarbowwgo?

Polecane posty

Gość pytam sie was

sladalam pita jzu 3 tyg temu ktos wie w jakim czasie mniej wiecej wyplacaja zwrot??

Prawnie maja na to 3 miesiace ale wyplaca Ci po ok miesiacu od daty kiedy zlozylas pit.

Gość pytam sie was
nio mam nadzieje ,bo potrzebuje tej kasy:)

Gość qwertyt
mają 3 miesiące na zwrot

Tzn liczysz na kase za dziecko tzw ulge w wysokosci 1145 zl?Hehehe...ale ludzie sa pazerni-ja te pieniazki przeznacze na zakupy dla corki co bedzie chciala to sobie kupi.Bo wkoncu to kasa dla niej:)

Teraz to powinno być szybko, jeszcze niewiele osób się rozlicza. Zależy ile jest duszyczek w Twoim urzędzie.

Nie , nie konsultowalam sie inie mam zamiaru bo nawet takiegonie posiadam.Pozatym co Cie tak zaszokowalo w moim poscie?Uwazasz ze 1100zl to taki majatek?Daj spokoj-ulga na dziecko-czyli kasa dla dziecka prawda?Lepiej niech zagarna je pazerni rodzice i wydadza na fajki i jedzenie jak w wiekszosci poslich domow.

wiesz Twoje riposty sa naprawde cienki i takie oklepane:))Nie oceniam wg siebie - tylko widze co sie dzieje-teraz tematem nr jeden sa ulgi za dziecko-ludzie to chore-ciesza sie ze dostana 1100zl . Pozatym u mnie w domu sie nie pali:);) I nie czepiaj sie tak-czyzbym trafila w czylu punkt?Hilton?Pf

noooo, brakuje mi na chleb ale na psychotropy jeszcze mam moge Ci odkopsnąc kilka, widać, że koleżanka w potrzebie

Gość pytam sie was
wcale nie czekam na kase z tego powodu....czekam na zwrot zaliczki za swoja ciezka prace za marne grosze wiec 500 zl mi sie nalezy i to jak najszybciej niech wyplaca:) pozdrawiam

Gość sloniowe ucho
nawet jakby Ci się należało zwrotu 2 zlote masz prawo je dostac w jak najszybszym terminie, niektórzy to sa naprawdę....szkoda słów :(

DNie jestem Twoja kolezanka to po pierwsze:) Po drugie dziecko ile Ty masz lat?Piszesz jak dzieci z Lo. Pozatym chyba sie nie rozumiemy:))I raczej mnie nie zrozumiesz. Barakuje Ci na chlep, przykro mi-musza byc i tacy ludzie na tym swiecie:)

Gość jak narazie to dość szybko
zwracają - po około dwóch tygodniach (przynajmniej u mnie - Pomorze), ale z każdym dniem terminy się wydłużają. Coraz więcej osób składa wcześniej rozliczenia a nie na ostatni moment.

mialo byc chleb:)) A czy ja napisalam ze mu sie nie nalezy?Szkoda slow to jak niektorzy pisza aby pisac:)

Gość jednym brakuje na chlep
innym na slowniki ortograficzne :p

Gość a ja dostałam już
na poczatku lutego i sie ciesze

Chyba sie poprawilam prawda?Piszesz ze innym brakuje na CHLEP innym na slowniki ortograficzne a innym BRAKUJE POPROSTU KLASY I INTELIGENCJI;)))

Gość pieknaaa ma nasrane we lbie
:o

To mam:)zazdroscisz?Pozatym dzisiaj sie dowiedzialam ze nie dostane 1200zl tylko kilka zlotych bo za duzo zarabiam....a jakbym miala 5 dzieci to moze albo mam zmienic prace na mniej platna.No nic.:)Mowi sie trudno.;P