merlin007 0 Napisano Luty 28, 2008 Bylam ostanio u lekarza i przepisał mi tabletki. Tylko powiedział zebym zaczela je brac 5-go dnia wystąpienia miesiączki? Któras z was tez tak zaczynała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MAŁA OO 0 Napisano Luty 28, 2008 Ja zaczynałam 1 dnia , ale 5 też jest prawidłowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przeczytaj ulotkę Napisano Luty 28, 2008 a lekarz nie powiedział dlaczego akurat tak ci powiedział? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasienka_J 0 Napisano Luty 28, 2008 mi też lekarz kazał 1 dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
merlin007 0 Napisano Luty 28, 2008 do przeczytaj ulotkę :właściwie to nic szczególnego nie powiedział na ten temat, tylko ze mozna zacząć 1 lub 5-go. Mi akurat tak doradził. Czy jast to jakas różnica?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MAŁA OO 0 Napisano Luty 28, 2008 Nie ma roznicy ale ja bym zaczęła 1 dnia bo to jest jaknajbardziej prawidłowe i najbardziej pewne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość na boga Napisano Luty 28, 2008 WZIĄĆ, nie wziąść ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosiaczekrrrrrr Napisano Luty 28, 2008 wez pierwszego dnia bo wiekszosc ginekologow tak radzi zaczynac!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MAŁA OO 0 Napisano Luty 28, 2008 Następna polonistka ,mam was dosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eh prawda w oczy kole Napisano Luty 28, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_agatka 0 Napisano Luty 28, 2008 jeżeli zaczniesz brać w 1 dniu miesiączki to jesteś zabezpieczona od razu. w przypadku rozpoczęcia od 2 do 5 dnia należy zabezpieczać się dodatkowo przez 7 dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tuberoza334 Napisano Luty 29, 2008 Dzieki za odpowiedzi Myśle że zacznę brać tabletki 1-go dnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach