Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokomore_

CHRONICZNY BRAK APETYTU!

Polecane posty

Gość kokomore_

Żaden citropepsin nie pomaga!! I to juz ponad rok!! Na widok zarcia chce mi sie rzygac,a nie mam anoreksji!! Na siłę żrę,bo wiem ze trzeba.Mam anemię i niedobór witamin,rozdwajaja sie paznokcie i wciaz mam zajady!!Bo ileż mogę na siłę wepchnąć!!? POMOZCIE juz jestem bezsilna i zrozpaczona:(((

Gość kokomore_
nikt tak nie miał???Proszę PORADŹCIE COS!!!Dodam,ze byłam u gastrologa i mialam wszelkie badania i wszystko jest w srodku ok!! Pliss pomocy

Gość cocacolalight
nie wiem nigdy tego nie miałam!

Gość kokomore_
dzięki:(

Gość ja mam na odwrot
chroniczne ssanie 😭 No nawet teraz, choc nie tak dawno jadlam. Burczy mi w brzuchu i ssie mnie. Juz wym wolala byc w Twojej sytuacji ;)

Gość kokomore_
o matko!! Nie wiesz co mowisz!!! To jest okropne jak musisz jesc bo wiesz,ze musisz:( Ja schudlam ok 4 kg od roku,ale u mnie to bardzo widac!! chce utyc ale nie moge,bo na widok jedzenia mam dreszcze:(( Co ja mam robic ;( kochani odpowiedzcie,tylko nie krytykujcie ;(

Gość ja mam na odwrot
No przepraszam bardzo ale kto Cie tu krytykuje?? Nie widze ani jednego krytycznego posta! Naprawde, Ty nie wiesz jak to jest byc wciaz glodnym :O Bardzo chetnie bym sie zamienila... Lepiej jesc z musu (czasem wbywalo, jak lek trzeba bylo lyknac, wiec wiem jak to jest nie chciec a musiec :P ) Naprawde lepiej nie miec apetytu niz miec nadmierny 😭

Gość kokomore_
dzięki, pozdrawiam.Chodziło mi o to,że moze ktos inny by krytykował-wiesz jak jest:) pozdrawiam,ale i tak bym wolala czuc milosc do jedzonka:(

Gość ja mam na odwrot
To zawsze tak jest, ze u sasiada trawa jest bardziej zielona ;) Ale naprawde wolalabym sie zamienic ;) Czasem mam wrazenie, ze zyje by jesc, a powinno byc na odwrot :O

Gość ja mam na odwrot
a apetyt zwieksza mi Skrzyp Polny, moze na Ciebie tez podziala ;) I nie pij zielonej herbaty ;) A juz zwlaszcza nie na czczo ;)

Gość kokomore_
oo własnie od 3 dni biore skrzyp!! na pazury,skore i wlosy!Dzieki!Herbat juz niemal nie pije,bo rzeczywiscie one okropnie powodują mdłosci u mnie;))Tylko soki! Dzieki kochana!!

Gość nie wiem////
moze cos z cytrusów-to pobudza apetyt!!!

Gość ckl
//????????