Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kami-

zapraszam na kawe dziewczyny które maja doła

Polecane posty

powiedzcie dziewczyny czemu musi tak byc że cały czas coś się nie układa,dlaczego nigdy nie jest tak jak powinno byc???:(((((((

peqwnie że nie,ale dlaczego niektórzy zyją jak paczki w masle i nic ich nie interesuje i nie obchodzi??:(

Gość ty tez tak mozesz miec
:) nie lam sie z wiosna bedzie lepiej ;)

Gość znawczyni męzczyzn
ja to dopiero mam doła mam nieco ponad 20 lat a czuje sie jak stara baba a w dodatku jestem leń....:(

coś ten rok nie zaczyna mi się najlepiej:(

Gość mezalians3
Pewnie te "pączki w maśle" o to się zwyczajnie starają: pracują, uczą się, lubią ludzi, to i ich ludzie też lubią. Nie narzekają, nie czekają, aż im gwiazdka z nieba zleci, tylko same organizują sobie życie, żeby było dobrze im i Z nimi, żeby było ciekawie, w miarę wesoło...

Gość znawczyni męzczyzn
ja żeruje na innych...jestem typowym pasożytem , nie mam pracy bo mi sie nie chce pracowac :/ jest mi dobrze ale wiem ze do czasu a potem co będzie to nie wiem :/

wiesz ja akurat mam męza i dzieci i tez pracuje ,nie leniuchuje,jutro jadę na rezonans bo miałam operacje żeby sprawdzic jaki jest stan a w nst tygodniu jade z dzieckiem do szpitala na operacje...

i nie czekam aż mi "gwiazdka z nieba spadnie",bo jak bym czekała to bym z głodu umarła