Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _pomoge

odpowiem na wasze pytania nawet te....

Polecane posty

Gość _pomoge

piszcie:)

Gość lu_netkaaaaaaaaa
czy wreszcie spotkam kogos fajnego? i kiedy? :O czy znajde prace? czy uwolnie sie od "glupiej" milosci :(

jestem rok na tabsach choruję na endometrioze przedemną jeszze długie leta leczenie ..........ale trochę się boję tych hormonów

Gość _pomoge
MAŁA OO radze zrobic przerwe w tabletkach zwłaszcza ze chorujesz...idz do lekarza powie ci co i jak:) wiesz co za duzo to nie zdrowo z tymi hormonami:)

Gość _pomoge
lu_netkaaaaaaaaa hm wrózką nie jestem...a czy znajdziesz to zalezy tylko i wyłącznie od ciebie :) a co do pracy to sama nie przyjdzie sama musisz ją znalesc:)

Gość _pomoge
_pomoge minimum miesiączna przerwa sie przyda, a po niej normalnie w 1 dniu miesiączki zaczniesz dalej przyjmowac tabletki:)

Gość malutkaaa17
Dlaczego za każdym razem gdy spotkam fajnego kolesia wszystkie moje kumpele odsuwają się ode mnie???????? czy ja robie coś źle????

Gość _pomoge
malutkaaa17 a nie pomyslałas o tym, ze one ci zazdroszczą bo nie są na twoim miejscu?są zazdrosne ze nie mają takiego powodzenia jak TY. jeszcze jedno: jezeli sie od ciebie odsuwają to czy to są kolezanki??bo ja uwazam ze kolezanki tak nie postepują powinny sie cieszyc z twojego szczescie pozdrawiam:)(zastanów sie nad tym ciesz sie nowymi znajomosciami a kolezankami nie przejmuj)

Gość _pomoge
malutkaaa7 jest tez jedna opcja a moze za duzo czasu poswiecasz swojemu nowemu facetowi?zwróc tez na to uwage , jezeli poznajesz nowa osobe nie odstawiaj na boczny tor starych dobrych znajomych:)

Gość malutkaaa17
_pomoge Dziękuje ze rade... jestem ci ogromnie wdzięczna... i wydaje mi sie że masz racje też już nad tym myślałam ze nie są moimi takimi prawdziwymi koleżankami i będę musiała zmienić towarzystwo:)

Gość _pomoge
malutkaaa17\ dokłądnie bo takie kolezanki nie są ciebie warte:) zmien towarzystwo na takie które bedzie sie cieszyc z twojego szczescia a nie zazdrosc pokazywac:)

Gość malutkaaa17
_pomoge wydaje mi się że spędzam dość czasu ze swoim facetem i mam czas dla innych i jakoś nikt nie widzi w tym problemu tylko one.... :(

Gość zaniepokojona84
hej :) Jak myslisz , czy stan zapalny szyjki macicy moze byc przyczyna opoznienia miesiaczki ?

Gość to teraz ja pytam
jaką masz cipkę? możesz wkleić foto? :classic_cool:

Gość ono nam pomoże
1. a ile masz lat? 2. jakiej jestes płci? 3. w jakim wieku pierwszy raz współżyłeś? 4. z iloma partnerami?

Gość ....pomoge....
malutkaaa17 wiec jezeli one widzą w tym problem to mają ze soba jakis ,,problem'' musisz zmienic towarzystwo na normalne pozdrawiam:)

Gość ....pomoge....
zaniepokojona84 moze, ale rowniez inne mogą byc przyczyny np stres, choroba, diety itd

Gość ....pomoge....
to teraz ja pytam smieszne.....nie umiesz sie bardziej wykazac to robisz z siebie osobe malo inteligetną :P

ja mam takie pytanko, czy po odstawieniu tabletek a konkretnie yasminelle bede miec jakies problemy z okresem, cera itp?

Gość pyniu
Mój mąż co miesiąc przechodzi tzw.okres-naprawde ,zachowuje sie jak kobieta podczas miesiączki.Jest wtedy niemily,zadumany i szybko wpada w złość.Jak mam sobie z tym radzić?Chodz jestesmy razem juz kope lat,nie moge sie do tego zachowania przyzwyczaić.

Gość ....pomoge....
aguzia ja brałam yasminelle do niedawna , teraz juz je odstawiłam i z cerą jest ok:) okres mi sie przesunął na początku miałam nieregularne ale teraz jest wszystko w jak najlepszym porzadku, jezeli bralas tabletki zgodnie z poleceniem lekarza to po odstawieniu okres powinien sie normalnie pojawic)

Gość gucwińska
byłam u gina dał mi leki na drożdżycę-maść i jakieś zielone duże tabletki i powiedział żeby potem przyjść bo to mnie nie wyleczy-przypisze mi więcej leków. A ja nie poszłam:( wiem że bardzo głupio zrobiłam-jakie moga być konsekwencje(objawów nie mam już)

Gość ....pomoge....
pyniu porozmawiaj z nim o tym, nawet mezczyzna moze miec swoje ,,humory''.Napewno zrozumie, a jezeli nie to spróbuj mu w tym pomóc zabierz go gdzies zeby sie zrelaksował lub zapewnij mu mile spedzony czas)

Gość ....pomoge....
gucwińska konsekwencjami moze byc nawrót choroby , gdyz do konca jej nie wyleczyłas . Teraz mozliwe ze nie masz objawów ale pozniej mogą wystapic- mogą ale nie muszą , radze skontaktowac sie z lekarzem:)

Gość pyniu
Jeśli chodzi o rozmowe ,to w tych dniach -wykluczone.Mąż robi sie niedostępny i trzeba omijac go z daleka.Musze przyznać,ze mój ojciec miewał podobne zachowania i mama zawsze wtedy schodziła mu z drogi,szepcząc nam na ucho-tata ma okres,dajmy mu tydzien.Wtedy traktowałam to jak zart,bo nie dotyczylo ,mnie ąz tak osobiscie.Teraz chodzi o najbliższą mi osobę i inaczej do tego podchodze.Nie zamierzam tego tolerowac,bo skoro ja w tych dniach trzymam sie dzielnie i nie poddaje nastrojowi,to w przekorze nie zgadzam sie na jego fochy.Ale moze zastosuje sie do twojej rady i wyciagnę gdzieś męża,pod warunkiem,że bedzie miał ochote wyjść z domu.Dzięki.

Gość ....pomoge....
wyciagnij go z domu, daj mu troche rozrywki ( a jak ona bedzie wygladała w to juz nie wnikam:))napewno to doceni, a jak nie to jak skonczą mu sie fochy to pokaz jemu jak to jest jak on ma fochy i teraz ty je miej a pozniej z nim pogadaj , ze to jest meczace takie zachowanie,ze powinniscie sie wpierac a nie oddalac zwłaszcza w złe dni;)

Gość pyniu
Problem w tym,że ja nie mogeę robić fochów,a poza tym on szybko sobie z nimi radzi.Ma taki na mnie wpływ,że chwilka i juz sie na niego nie gniewam.Jednak to dziala tylko w jedna stronę-ja nie umiem do niego dotrzec,bo gdy tylko próbuje z niego wyciagnąć powód tego zachowania-denerwuje sie i wybucha bomba---trudna sytuacja.Myślę,że najlepszym wyjsciem będzie po prostu przeczekać.

Gość ....pomoge....
dokłądnie jezeli nic nie pomoze musisz przeczekac , lub przestan w tym czasie zwracac na niego uwage( wiesz ze na facetów to działa gdy nie są w centrum uwagi:))