Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _pomoge

odpowiem na wasze pytania nawet te....

Polecane posty

Gość ono nam pomoże
Owszem mamy problem - niedawno taka pojawiała się na ciążowych topikach i twierdziła, że jest pediatrą. Więc oczekuję odpowiedzi na moje pytania.

Gość Aneczka_7
Dziewczyny potrzebuję pomocy. Kochałam sie ze swoim chłopakiem w święta w 2 dniu okresu. Potem Kilka dni pózniej miałam podaną narkozę bo byłam operowana i nie dostałam okresu w oczekiwanym terminie.Spóźnił mi sie 5 dni i trwał tylko 3 dni przy skąpym krwawieniu. Robiłam test ale wyszedł negatywny. Teraz powinnam mieć okres a znów go nie dostałam. I do tego mam twarde podbrzusze.Dziewczyny co to jest pomóżcie mi!!!!!!!

Gość ....pomoge....
ono nam pomoże posłuchaj smieszna jestes, nie interesuje mnie to , ze kiedys była tu jakas która twierdziła ze jest pediatrą! jestes wrecz chamska w stosunku do mnie i nie mam ochoty z tobą rozmawiac!

Gość ....pomoge....
fdgfdhfdh dzieki za wsparcie ale dla mnie ona jest tylko chasmką osobą a z takimi nie rozmawiam:) i jeszcze jedno : jezeli brałas antybiotyki i w tym czasie tabletki anty to mozliwe ze to krwawienie wystapilo z tego powodu , atybiotyk oslabia dzialanie doustnej antykoncepcji! skontaktuj sie ze swoim lekarzem:)

Gość ona nam pomoże
Ja nie użyłam, w stosunku do ciebie żadnych chamskich słów. Za to ty bardzo chętnie na mnie "krzyczysz" i z jakiegoś powodu niezwykle irytują cię moje konkretne pytania. ???

Gość ....pomoge....
Aneczka_7 a moze nie dostałaś okresu z powodu stresu?w czasie okresu są małe szanse na zajscie w ciąze...

Gość ....pomoge....
ona nam pomoże przeczytaj sobie jak do mnie pisałas!jakie były twoje pierwsze wypowiedzi a zresztą nie musze z tobą rozmawiac!

Gość Aneczka_7
Nie wiem. Boję się.

Gość ona nam pomoże
To moja pierwsza wypowiedź: 1. a ile masz lat? 2. jakiej jestes płci? 3. w jakim wieku pierwszy raz współżyłeś? 4. z iloma partnerami? Zadałam ci cztery pytania. Które z nich jest chamskie? w temacie napisałaś, że odpowiesz na pytania nawet te... ?????

Gość ciasteczko6
__pomoge.. jak możesz pisać do Małej 00 że ma robić przerwę skoro ma endometrioze?! przerywać tabletki to nawrót endo!!!! nie pisz takich bzdur! ja mam endo, biore tabsy już sporo lat i jak tylko odstawiłam raz to od razu... pyk... nowa cysta! Mała 00 nie odstawiaj!

Gość ona nam pomoże
Pisze dziewczyna bzury i jeszcze wmawia, ze jest przyszłą panią doktor :-O