Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcin orange

Czy facet może nie wiedziec że jego żona jest prostytutką

Polecane posty

Gość marcin orange

Kurcze powiedzice mi czy facet może nie wiedziec że jego żona jest od 4 lat prostytutką? Nie wiem albo facet jest taki tępy albo woli tego nie zauważać. Chodzi konkretnie o mojego sąsiada. Jego żonka od 4 lat zasuwa s seksbizesie a on mysli, że ona jest agentem ubezpieczeniowym. Ładne mi ubezpieczenia :p

Gość marcin orange
No ale to dowodzi że straszny z niego przygłup :D

Gość szklanf
a z niej wyrachowana suka

pytanie zasadnicze: a skąd wiesz że on nie wie??? to, że zapytany mówi, że żona jest agentem ubezpieczeniowym jeszcze o niczym nie świadczy - zasadniczo nie musi mówić prawdy, a chwalić się nie za bardzo jest czym

Gość marcin orange
Jak by to powiedziec wiem z dwóch źródeł od niego i od niej :D On nie może się nachwalić jaką to ma przedsiębiorcza żonkę i ile to polis juz sprzedała a ona z kolei śmieje się z niego jaki to frajer i jak ona go robi w balona z tymi ubezpieczeniami.

Gość marcin orange
No chyba że oboje mnie ładuja i teraz maja ze mnie polewkę :o Choc raczej nie sadze żeby normalny facet zgadzał się zeby jego żona była prostytutką.

Gość vggrhftyjtfrdvrrc
szkoda faceta dla kawalka szmaty:)

"No chyba że oboje mnie ładuja i teraz maja ze mnie polewkę " :-D no istnieje też takie ryzyko :-)

,,Choc raczej nie sadze żeby normalny facet zgadzał się zeby jego żona była prostytutką,, Oj zdziwiłbys sie . Mieszkam niedaleko agencji i wiem , od ekspedientek z pobliskiego sklepu, że nie tak rzadko mężusiowie odwożą swoje żony ,,do pracy,,:o

Gość marcin orange
Ale to pewnie jakieś dresy albo ina patologia a ja mówie o normalnych facetach. Ten mój sąsiad jest jak najbardziej normalny tylko chyba troche naiwny i bardzo zakochany :)

Gość krzyszof budżet
Sweet jane pewnie to jest tak, że one zarabiaja tyłkiem a ich męzowie nie pracują i poza podwożeniem ich do pracy spędzaja czas z pilotem przed telewizorem :o

Gość marcin orange
Sweet jane a skąd ona wie że to ich męzowie. Może to koledzy, znajomi a może ktos z rodziny np. brat :o