Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggiuguhi

mam 19 lat i jestem w ciazy

Polecane posty

Gość ggiuguhi
szczeraaaaaaaaa - a skąd te przypuszczenie że mogłabym sobie nie poradzić? Nie mam 15 lat tylko 19

szczeraa - a ja wspolczuje tobie. juz myslalam jakiego by tu wywodu nie chlasnac ale stwierdzilam ze nie bede walic grochem o sciane. Autorko - gratuluje i zycze powodzenia;) tylko..jesli masz mozliwosc, idz na studia i skoncz szkole, to bardzo wazne.

Gość ggiuguhi
wiem, to wiadome :) na studia też pójdę - dziecko to nie problem ale dodatkowa motywacja

szczera juz Ci pisalam zebys sie zamknela:o ile jaaaduu w Toobie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeszcze jakies 15-20 lat temu w wieku 19 lat norma bylo posiadanie rodziny to czy dziewczyna bedzie dobra matka nie zalezy od wiekU! jak sama jeste staka madra to powinnas to wiedziec jedynie czego moze sie obawiac to kwestia finansowa A OSTATNIA RZECZA JAKA JEST JEJ POTRZEBNA TO TWOJE RADY Z BOZEJ LASKI

Gość karaboskahleee
nie trzeba bylo rozkladac nog tylko kochac duszamjak takas kochliwa

Gość ggiuguhi
dziekuje wam wszystkim jakos troche choć podtrzymałyscie mnie na duchu, również szczerej za utrzymanie zdrowego rozsądku.

Gość ulencjaaa
Autorce powodzenia życzę! Bądż optymistycznie nastawiona a wszystko będzie ok. A konkretniej znam dziewczyny co miały 16-17 lat i urodziły,(niektóre za rok następne już rodziły) więc wierze,że dasz sobie radę!!! :-) Ciesze się,że nie poszłaś na łatwizne i nie usunełaś. Na pewno będziesz kochającą mamą... Na kiedy termin?

Twoje komentarze mogą mieć jakieś nastawienie, wpływ na późniejsze zachowanie.wychowanie dziecka autorki. Nie każdy jest silny emocjonalnie i nie każdy ma dupie Twoje komentarze, więc mogłabyś zachować rozsądek i dystans. Współczuć? No. ok. Ja sobie też współczułam, ale z tą dojrzałością przeginasz, może jakieś problemy z tym masz skoro tak do niej nawiązujesz? :)

no to gratulacje :) ps. ciesz sie , ze jestes na tym forum a nie innym, tam by cie zganowali bez zadnego wpisu :D

Gość ggiuguhi
termin mam na październik :)

Gość ulencjaaa
Będę trzymać kciuki! :-) Dbaj o siebie w ciąży, bądz szczęśliwa,dużo się uśmiechaj...

Gość ggiuguhi
dziękuję :)

Gość freyla
A ja wlasnie koncze 20.. i wiem ze sobie nie poradzę ;/ szukam podpowiedzi.. jak załatwic aborcję ?! :((

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej