Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słoik konfitur

kafe weekendowo!

Polecane posty

Czyli jak przegrywamy życie na kafe :) Weekend tuż tuż, więc trzeba coś zorganizować. Ja stawiam na stole wódeczkę i konserwowe ogóreczki, zapraszam do zaprawiania się przed weekendziorem. Nie udawać, że gdzieś wybywacie, bo i tak nie uwierzę.

nie skorzystam... moj weekend zaczyna się jutro po 16;) no i za wódką nie przepadam....ale ogórki konserwowe..nawet lubię;) a w weekend to będę bawiła się w dom:classic_cool:

lubiś nie udawaj, nie wstydź się swojej samotności i życia w sidłach kafe :) a ja dopiero w sobotę i to jeszcze niewiadome, no nic zawsze pozostanie użalanie się nad swoim losem na kafe :-o

weekend na kafe ... :O stare czasy :classic_cool: w moim mieście jest wieczorami za duzo atrakcji żeby siedzieć na dupie przed monitorem :P

a ja jeszcze nie wiem co robic bede, napewno sie wyspiea reszta wyjdzie "w praniu" ( co mi przypomina, ze musze zrobic pranie :) ) ale jak bede w domu, to moge przyniesc jakis trunek alkoholowy .... i moj chlopak zrobil gulasz, moge jeszcze to dorzucic ... jak impreza to i zarlo musi byc :D