Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 pocenie st贸p

tutaj wpisujemy tylko sprawdzone sposoby na pocenie st贸p

Polecane posty

Go艣膰 pocenie st贸p

kto艣 zna? prosze pisa膰

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 jA uzywam do st贸b talk贸w
zapachowych z oriflame i jak najbardziej pomagaj膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 looolitaaaaaaaaaaa
nie znam zadnego sposobu , ktory by sprawil ze moje stopy pocilyby sie jeszcze bardziej:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karmazynek
ale ETIAXIL jest pod pachy.wiem bo uzywam i nic tam nie pisza o stopach :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 natt
stosuje etiaxil bo jest specjalny i pod pachy i do stop cena ok 40zl w aptece, polecam rowniez wczesniej wspomniany pedipur.

Udost臋pnij ten post

Nie b贸j nic. Mia艂em taki problem jaki艣 czas temu,tylko,偶e opr贸cz st贸p poci艂y mi si臋 te偶 d艂onie. I to bardzo. U偶ywa艂em r贸偶nego rodzaju talk贸w,krem贸w np.Spirial,p艂yn贸w np.Etiaxil i nic. A偶 odkry艂em krem Urokrem. I cud.Pom贸g艂. Kosztuje ok.30 z艂 Tylko bardzo wysusza sk贸re.powtarzam BARDZO Dlatego nie mo偶na przesadza膰 z nim. U偶ywasz ok 4-5 dni i po k艂opocie. Po jakim艣 czasie ok4-5tygodni jak zauwa偶ysz,偶e znowu pojawia si臋 pot,zaczynasz od nowa przez ok2-3 dni. I tyle.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alloyrun
A gdzie mo偶na kupi膰 ten Urokrem?

Udost臋pnij ten post

Witam! Od艣wie偶am temat. Znacie jakie艣 dost臋pne medykamenty na zwalczenie pocenia st贸p? Moczenie w misce z r贸znymi cudami kuchni polskiej nie pomaga nic a przy moim trybie 偶ycia, praktycznie nie zdejmuj臋 but贸w ca艂y dzie艅. POMOCY!

Udost臋pnij ten post

No tak, ale jak to m贸wi pewien pan, takie metody to tzw leczenie syfa pudrem, kto艣 pr贸bowa艂 mo偶e krem贸w lub dezodorant贸w ze sklep贸w internetowych? Mo偶na im zaufa膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 darson
....mam taki 艣rodek, wystarczy zastosowa膰 raz na 5 miesi臋cy mam tego sporo, ja si臋 cieszy艂em jak dziecko, nie wierzy艂em w to zupe艂nie, jak to raz na tyle czasu i co i wystarczy??? normalnie kiedy艣 prze偶ywa艂em gehenn臋, jakie艣 antyperspiranty pudry ci膮g艂e pranie but贸w, teraz to wszystko mam z bani, nie jest to tanie ale odda艂bym ka偶de pieni膮dze, nie wiem jak to si臋 nazywa dosta艂em to luzem to jest taki proszek ale jestem zabezpieczony do ko艅ca 偶ycia a nawet jak bym si臋 z kim艣 jeszcze podzieli艂 to i tak mi starczy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 takkkkk :)
a sk膮d masz ten proszek, gdzie go mo偶na kupi膰 ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wstyyyd
Siemanko.. A ja mam z kolei taki problem ze od jakis 3 miesiecy zaczely mi sie pocic stopy... Jak tylko zzakladam buty to od razu brzydko czuc a najlepsze jest to ze jak sciagam buty to ani buty ani stopy ani skarpetki mi nie smierdza.. nawet chlopak mi w膮chal i mowi ze jestem chora ze nic nie smierdzi :) ale jednak ja czuje i widze reakcje nieraz ludzi. wstyd bo o higiene dbam i dbalam zawsze. jestem osoba towarzyska, zawsze chodzilam do ludzi a teraz sie wstydze. uzywalam jakis gowien, moczylam nogi i nic, jeszcze gorzej.. a teraz nie uzywam nic i jak by mniej czuc ale jednak mi sie poca i ta won nieprzyjemna i krepujaca czasami sie ulatnia. nie wiem co robic. mam juz tego dosyc. wiecznie sie kloce z chlopakiem bo mu uciekaz a to wszystko przez to.. Ratujcieeee... pozdrowionka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Chcia艂am tylko napisa膰, 偶e zmaga艂am si臋 z problemem pocenia n贸g od wielu lat i dopiero zasypka Antypot pomog艂a mi z tym uporczywym problemem. Chce tylko doda膰 ze jest to lek, a nie kosmetyk i mo偶na go dosta膰 tylko w Aptece:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 piotr86
Popieram pani膮 u偶ywaj膮c膮 Antypotu mnie te偶 pom贸g艂. K艂opt z tym chodzeniem do apteki, ale bez recepty i tani 5-6 z艂 a bardzo skuteczny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kixxxy
Ja powiem tylko tak mam w domu Elektro Antyperspirant wspania艂a metoda do leczenia jonoforez膮 za pomoc膮 tego urz膮dzenia ju偶 2lata mam r臋ce i nogi ca艂kowicie suche.Czasami trzeba powt贸rzy膰 jonowanie ale u mnie to 2-3razy za 1.5.W porz膮dku jedynie mog臋 poleci膰,efektywny i pomaga.Powodzenia........

Udost臋pnij ten post

No puder Odaban te偶 mi si臋 podoba. Spray zostawi艂am na reszt臋 cia艂ka. Puder wsypa艂am ostatnio do tenis贸wek i ciekawa by艂am jak moje bose stopy to znios膮, ale wszystko by艂o super, bez odparze艅 i sucho:) Triumf!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam. W zesz艂ym tygodniu kupi艂am electro antyperspirant. Jestem z niego bardzo zadowolona pocenie zanik艂o ju偶 po4 zabiegu - jest rewelacyjny!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Chc臋 spyta膰 czy za pomoc膮 tego urz膮dzenia mo偶na leczy膰 te偶 i twarz bo mam z tym straszny problem,nie wiem co mam robi膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie b贸j si臋 tego urz膮dzenia napewno ci pomo偶e nie wierzy艂am dop贸ki sama nie wypr贸bowa艂am a to moja twarz by艂a jakbym z sauny wychodzi艂a.Teraz jest idealnie nawet si臋 maluj臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Te wk艂adki to tylko szaszetki zapachowe w a nie eliminuj膮 pocenia st贸p,oczywi艣cie mo偶na stosowa膰 idealne dla os膮b kt贸rym 艣mierdz膮 nogi ale dla tych co im si臋 poc膮 ideany jest electroantyperspirant.powodzenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No na mnie dezodoranty nie dzia艂a艂y i dopiero w艂asnie te wk艂adki pozostawione na noc jako艣 mi pomog艂y i szybko zadzia艂a艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale naspamowali艣cie... grr spr贸buje z t膮 sza艂wi膮 jutro... akurat mam u偶ywam Antidralu na stopy i pod pachy... pod pachami genialnie dzia艂a ale na stopy ju偶 s艂abo... lepiej juz dzia艂a艂 antyperspirant Nivelazione ale tez bez sza艂u

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Skuteczne s膮 k膮piele st贸p w zio艂owych herbatkach http://mama-dobra-rada.pl/?p=4000 a tak偶e z dodatkiem nadmanganianu potasu albo octu a nawet mycie p艂ynem do naczy艅.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
urz膮dzeniem lecz臋 nadpotliwo艣膰 d艂oni, st贸p oraz pach, podczas pierwszych terapi czu艂am mrowienie przy wydajnosci oko艂o 12 mA, 艣rednio ustawia艂am na 15 czy te偶 tak by艂o u was.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam ja te偶 z pocz膮tku czu艂em takie delikatne mr贸wienie ,ale przy 3ciej terapi przesta艂o.Nat臋偶enie zwi臋kszy艂em do 20 mA. Odno艣nie terapii r膮k- nie dosy膰 偶e mia艂em je mokre ale mam grubsz膮 szorstk膮 sk贸r臋. W tym przypadku u偶y艂em pumeksu, aby zmi臋kczy膰 sk贸r臋. Jonowanie tak 艂atwiej dotar艂o do gruczo艂贸w potowych i palc贸w.Leczenie kontynuowa艂em co drugi dzie艅 jak jest podane w instr

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Urz膮dzenie mam w domu od pocz膮tku do ko艅ca wszystko przebieg艂o bez k艂opotu popraw臋 widzia艂em ju偶 po 6 kuracjach a po 3tygodniach nie ma 艣ladu 偶e kidykolwiek si臋 poci艂em,szczeg贸lnie d艂onie,pachy i twarz.Pr贸bowa艂em wszystkiego niestety tylko chwilowa satyksfakcja dlatego zdecydowa艂em si臋 na jonoforez臋 electroantyperspirant,doczyta艂em si臋 o niej du偶o dobrego,wko艅cu pokaza艂o si臋 co艣 u偶ytecznego,warto

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
pocic sie stopy musza, bo to normalna fizjologiczna sprawa. chodzi o to, by codziennie zmieniac skarpety i nosic tylko bawelniane, a buty ze skory. do butow wlac ocet lub amoniak dla zabicia bakterii, ktore tam przeszly ze stop. poza tym na cuchnacy zapach stop pomaga moczenie ich codziennie w cieplym occie doputy, dopoki przestana wydzielac nieprzyjemny zapach. aha i butow nigdy nie zakladamy codziennie tych samych. buty musza miec dwa dni na przewietrzenie sie i wyschniecie!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰