madzialor 0 Napisano Luty 28, 2008 wita, musze zrobic jak najszybciej cytologie, tylko nie wiem czy to jest odpowiedni moment, poniewaz biore tabletki, terazniejsze opakowanie jest przedluzeniem wczesniejszego ( zeby nie miec okresu). teraz w tym opakowaniu zostalo mi 7 tabletek, czyli okres powinien pojawic sie gdzies za 11 dni. czy np w tym czasie moge isc zrobic cytologie?? (planuje isc w poniedzialek) bardzo prosze o rady, bo nie mam narazie mozliwosci zapytac lekarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość też będzie dobrze Napisano Luty 28, 2008 teoretycznie najlepiej byłoby tuż po krwawieniu ale tak też może być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzialor 0 Napisano Luty 28, 2008 no wlasnie po krwawieniu nie mam jak, bo calymi dniami pracuje i akurat teraz moge sobie zrobic wolne. dlatego teraz tez musze skorzystac jak najszybciej, bo lekarz mnie goni od ponad roku :( ale mam nadzieje ze nie ma zadnych przeciwskazan jesli pojde teraz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość będzie dobrze zbadają Napisano Luty 28, 2008 idź teraz, powiedz przy pobieraniu o tabsach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasienka_J 0 Napisano Luty 28, 2008 mi gin powiedziała, że jak biore tabletki, to nie ma znaczenia w którym dniu cylku zrobie cytologie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzialor 0 Napisano Luty 28, 2008 oo dzieki dziewczyny :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach