Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość my life

stracony...

Polecane posty

Gość my life

Kochałam go odkąd pamiętam, był zawsze obecny w moim życiu, marzeniach, a nawet i snach. Razem snuliśmy piękne marzenia o wspólnym szczęśliwym życiu, było cudownie... czyć nie? Pewnego dnia zadzwonił do mnie, mówiąc, że to koniec, że ma inną wyobrażenie o przyszłości, lecz niestety dla mnie nie ma tam miejsca... nie rozumiałam, co się stało, dlaczego tak nagle... chyba nawet nie chciałam nad tym się zastanawiać, mogłoby to dporowadzić do mojej klęski... wyjechałam... na długo... istniałam kolekcjonyjąc łzy, które wylewałam na obumierającą miłością... MInęło już 6 lat, jestem inna, zapewne on też... dziś jednak zadzwonił do mnie... powiedział, że tęsknił, że nadal mnie kocha i kochał mnie zawsze... nie jest w stanie sam zrozumieć, co nim wtedy kierowało... chce wrócić. Co mam zrobić, jaką decyzję podjąć? Może bym i wróciła, ale od 3 i pół roku , codziennie patrzę w oczy mężczyźnie, któremu obiecywałam wierność... który dał mi bezpieczeństwo, miłość i siebie samego... mamy też dziecko. Co zrobić?

Gość rura od odkurzacza
pusty związek, szkoda tylko dziecka, nie gmatwajcie nic tylko dajcie se spokuj

Gość powrót do tamtego faceta
oznacza same problemy. uwierz mi. masz poukladane zycie, nie niszcz tego.

jesli raz podjąl taką decyzje, to nie mozesz liczyc na to, ze sie zmienil o 360 stopni i teraz jest w pelni gotowy na zwiazek. moim zdaniem zostan w tym miejscu, gdzie teraz stoisz :)

Gość poczeba matkom fynalasku
Jak to jest zmienić się o 360 stopni? Bo nie wiem...

Gość nie badz glupia i juz z nim
nie rozmawiaj! Zajmij sie swoim obecnym zwiazkiem i dzieckiem. Jesli sie spotkasz z bylym, to beda z tego tylko problemy, a ty bedziesz miala wielki metlik w glowie

Gość my life
tak oczywiście, ale chyba we mnie to uczucie nie do końca takze umarło... a jęśli będę miała wyrzuty sumienia i poczucie nidosytu bez odpowiedzi na pytanie: co by byóło gdyby?

to znaczy zmienic sie calkowicie. miec innne poglądy i inne spojrzenie na swiat. a jesli chodzi o facetow to nie wierze ze ta przemiana moze nastąpic....

Gość poczeba matkom fynalasku
Przeczytaj jeszcze raz co napisałaś madzialor i stuknij się w głowę o kaloryfer 🖐️

Gość kii
dziewczyno pilnuj lepiej tego z ktorym jestes!! tamten Cie omami, zostawi i bedziesz samotna matka :/ wwarto????

Gość kocham no kocham

Gość nie badz glupia i juz z nim
"tak oczywiście, ale chyba we mnie to uczucie nie do końca takze umarło... a jęśli będę miała wyrzuty sumienia i poczucie nidosytu bez odpowiedzi na pytanie: co by byóło gdyby?" A jesli sie z nim zaczniesz spotykac, rozpadnie sie twoj zwiazek, a ten ktory juz raz cie zostawil znow uzna, ze w jego zyciu nie ma dla ciebie miejsca? Pomysl o tym, bo mozesz skrzywdzic dziecko, swojego faceta no i sama siebie i wtedy tez sie bedziesz zastanawiala co by bylo, gdybys sie nie skusila na odgrzewanie dawnej milosci

Gość kocham no kocham
Obrót o 360 st. oznacza powrót do punktu wyjścia a nie przeciwstawną zmianę. 180 st. to jest to o co chodzi madzialerce czy jak jej tam. matma się kłania.