Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małpa podobno

wredna?

Polecane posty

Gość małpa podobno

zaplanowałam urlop 2 m-ce temu kilka dni temu przyszła do pracy nowa osoba chce mieć wtedy wolne kiedy ja urlop, bo się zaręcza razem wolnego mieć nie możemy, taka praca :( nie ustąpiłam jej teraz jest, ze jestem złośliwa, zazdrosna i wredna wiem, wiem jestem po trzydziestce, faceta brak ale nie żebym zazdrościła! nie ustąpię ! czy weekend to za mało na to żeby się zaręczyć ??? serio jestem wredna?

Gość madziaooooooooooooooooooooooo
TO ONA JEST WREDNA MAŁPA

Gość hehe hi hi
ja tez bym nieustapila:)) na zareczyny wystarczy wekend spokojnie, niedawno sama mialam wiec wiem jak jest, a nowej sie niedaj i nieprzejmuj:))

Gość bibik
zartujesz? nie ustepuj!!

Gość małpa podobno
niestety część kolegów uważa inaczej

pewnie że wredna. trzeba w końcu godnie przywitać nowego pracownika. gdy ja zaczynałam też miałam roszczenia... ;)

Gość małpa podobno
niestety nie żartuję, sytuacja całkiem serio nie ustąpię, nie dam się tylko jak powstrzymać te uwagi ?!

Gość hehe hi hi
ja nigdy nieakceptuje nowych pracownikow na poczatku zawsze jestem wredna:)) a coo? przeciez sie niemoga panosic od samego poczatku:))

gdyby ktoś chciał mnie zrugać to wyjaśniam że żartowałam. miałaś całkowitą rację. jeśli miałaś zaplanowany urlop to masz pierwszeństwo

Gość zartujesz chyba wcale nie
jestes wredna. Ona jest nowa, a ty wczesniej ustalilas termin urlopu :)

Dlaczego masz swoje plany podporządkowywać obcej osobie.Niech ona się dopasuje do twojego urlopu i zaręczyny przełoży.Ciekawe czy jej to będzie odpowiadać.:-(

Gość hehe hi hi
to inni pracownicy jak tacy madrzy niech jej odstapia swoj termin urlopu, ciekawe jak im bedzie do smiechu

Gość bibik
bo to nie ich dotyczy, a chca sie podlizac nowej!! a szef zgodzilby sie na urop zaaraz po zatrudnieniu??

Gość małpa podobno
dzięki Dziewczyny ja do niej nic nie mam, jestem miła, staram sie jej pomagać (przynajmniej tak mi się wydaje ;) ) ale urlopu nie oddam, chociaż wczasów nie wykupiłam ;)

Gość małpa podobno
ona nie wzięłaby urlopu, odebrałaby dwa dni za soboty pracujące a inni nie mogą za nią pracować, bo to różne stanowiska

Gość hehe hi hi
ale mow ze wykupilas:P:))

Gość kleofansja
jeśli to zaręczyny to wystarczy im weekend, ale jeśli byłby to już ślub, to bym jej ustąpiła. Ludziom nie dogodzisz wiec zawsze, jakkolwiek byś nie postąpiła to niektórzy ocenia cię dobrze a niektórzy źle, takie życie.

Gość SzklaniakWawa
weekend powinien wystarczyc,nie daj sie !!!!!!

Gość małpa podobno
ok, od dziś mówię, że wykupiłam wczasy na Ibizie ;) :D

nie jestes wredna, poza tym , planujesz wolne od dawna i masz juz takpoustawiane plany, ze nie mozesz ich przelozyc... i chooooj, jak ktos uwaza inaczej to jest glupim burakiem :D

Gość Joliulia
nie daj sobie na glowe robic...............................kupki

Gość małpa podobno
no jasne, ze ślub to coś innego, gdyby to był ślub, to ok pewnie, ze bym jej ustąpiła ale zaręczyny uważam, za niewymagające takich poświęceń z mojej strony :P

poza tym, dopiero zaczela i juz chce wolne.....dziwne... zwlaszcza, ze zareczyny to zaden powazny powod ....

Gość małpa podobno
dla niej widać poważny :) ja nie wiem jak one mają wyglądać, może zaprosiła całą rodzinę? kto to wie...

Gość małpa podobno
ona twierdzi, ze sobota to za mało chce mieć wolne również w poniedziałek i piątek - ja urlop zaczynam od czwartku, nie ma siły, żebyśmy miały wolne obydwie :O

Gość dkkdkaka
Daj spokój, co za królewna. A koledzy, jak to koledzy, wystarczy, ze pomacha biustem i już są za. Mów że masz wykupiony wyjazd i tyle. Nie widzę problemu w przełożeniu zaręczyn.

i pewnie nie ma mowy o ustępstwach z jej strony. przecież może się zaręczyć w innym terminie