Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwionaaaaaa

zerwalam z chlopakiem!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość zdziwionaaaaaa

zaproponowalam przyjazn a on odpowiedzial " wiesz ze z takim tekstem to powinnas dostac odemnie po pysku"

Gość w sumie
to miał rację .... najbardziej tandetny i uwłaczający tekst przy rozstaniu... aaaaaa soryy jest lepszy: "zasługujesz na kogoś lepszego niż ja"

nie przejmuj sie on jest po prostu prosy a co innego mialas powiedziec zeby mu sie podobalo? jego odpowiedz swiadczy o tym ze zrobilas bardzo dobrze puszczajac go kantem

nie nie ... moje ulubione to "kocham cie ALE... " i tu juz roznie według uznania : ...Ale dłuzej tak nie mogę ...Ale jak brata/siostre ...Ale męcze sie w tym związku ...Ale pamiętasz Darka ? ;]

zdziwionaa Po tym jak to powiedział.. ja bym mu dała po pusku ;) (nie łam sie - będą lepsi ;] )

Gość viola_2
to sie ciesz ze z nim zerwalas. czlowiek na reke chce isc a tu wiatr w oczy. niewdziedznik

Gość viola_2
niewdziecznik* no wlasnie to Ty mu powinnas kopniaka zasadzic

skierka, tekst o Darku rozśmieszył mnie do łez:D BTW, kiedy ja zerwałam z byłym, to on mi zaproponował przyjaźń. Wtedy wypchnęłam go za drzwi i zamknęłam je efektownym kopniakiem z półobrotu. Niestety były jeszcze nie zdążył wyjść. Chyba go zabolało:o No, ale zasłużył sobie, ale to już całkiem inna historia

Gość jestem........
ja nie rozumiem po co jesli ludzie sie rozstaja proponja sobie przyjazn?przeciez to bez sensu,sa wspolne wspomnienia,marzenia i plany ktore juz nie zostana spelnione,to bez sensu utrzymywac kontakt jeszcze z kims takim,mimo tego ze mozna juz sie nie kochac to jednak uklucie sie pojawi gdy zobaczy sie swojego bylego partnera z kim innym,a tymbardziej zaboli jesli bedziemy blisko tej osoby

A ja tam ze swoim byłym przyjaźnię się juz 5ty rok, i powiem wam ze lepszej przyjaciołki nigdy nie miałąm :) (a do tego przystojny:P) Ale fgakt.. miłosci to miedzy nami nie było.. A co do Wild Dream Jest jeszcze Kocham cię ale moj maz cie nie lubi ..ale jak kocham to ranię.. (..i to nastapi teraz) ...ale ta miłośc była nudna (a naciskiem na była) ...ale majdan znow wolny ...ale ileż mozna sie poswiecać?! (tu dobry argument swieconka wilkanocna:P) btw - motyw z Darkiem był autentyczny ! Dziewczyna z mojego osiedla tak zagrała (kilka pozostałych tez prawdziwe, reszte tworzyłysmy z przyjaciołkami na wieczorze panienskim jednej z nas) :))

nie wierze w szczera przyjazn z bylym ba , nie wierze nawet w PRAWDZIWA przyjazn damsko meska

była bym zapomniała ...ale "jesli kochasz pusc to wolno" wiec puszczam cie! odejdz! ...ale w ksiecia to ty sie nie zmieniłes ...ale widocznie miłosc mi nie słuzy... (sporoo tego było.. :P)

Gość jestem........
a tam wypchnac,po co sie patyczokowac,z buta i po sprawie:classic_cool: oczywiscie zart ale rozstania mozna rozegrac duzo ciekawiej w zaleznosci od tego co chcemy osiagnac

"zostanmy porzyjaciolmi "--- tekst z badziewiastego amerykanskiego filmu przesada. jakby mi tak moj powiedzial to bym zajebala

Gość popopopoki
...zrobmy sobie przerwe ...potrzebuje czasu

Gość w kolejnym życiu
pomiedzy kobieta a mezczyzna nie moze byc przyjazni - kolezenstwo, ale nie przyjazn. Jest milosc, albo nienawisc, albo pozadanie, albo uwielbienie - nigdy przyjazn