Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocurek__

niech mnie ktos przytuli

Polecane posty

Gość kocurek__

jest i cholernie zle.... roztalam sie z chlopakiem po 4 latach zwiazku. mieszkamy razem za 2 on sie wyprowadzi. od dawna nam sie nie ukladalo i to musialo sie tak skonczyc ale smutno mi..... niech mnie ktos przytuli:(

Gość dziewicza
🤗 nie mart sie, nie ma tego zlego, z czasem bedzie lepiej:)

wiem ze kiedys bedzie lepiej ale teraz jest ciezko... niedlugo beda puste szafki... pusty pokoj pusty fotel.... smutne, smutne jest to zycie

--> kocurek__ A ja straciłem nie tylko to co w szafkach było.. :) A i tak nie żałuję.

zalowac narazie tez nie zaluje, wiem ze bezie lepiej, musi byc lepiej ale przeraza mnie ten proces roztawania sie, ukladania zycia na nowo...zeby to bylo takie proste hop siup:) jak sobie z tym wszystkim poradziles?

Tak jak ze wszystkim . Ale nie wiem czy zrozumiesz... Jestem ja i niestety moje ułomne ciało .. razem... mamy wszystko gdzieś... dopoki ciało nie jestb przeziębione.. choć by... bo wtedu obrażam sie na nie. że se z tym nie radzi.. w końcu ja jako psyche radzę sobie z jego wadami... No wiesz .. rosnący brzuchol itd.. na prawdę nie wypominam mu godzinami że nie dba o siebie. :o