Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dodddd

Faceci tak szczerze powiedzcie czy przeszkadza Wam, jesli dziewczyna

Polecane posty

Gość dodddd

dziewczyna jest atrakcyjna z wygladu (w ubranku), ma swoj styl, dobry gust. ALE>.............. (hm wiem, ze juz setki razy to bylo przerabiana, nie zjedzcie mnie)tylko odpowiedzcie szczerze: czy odrzuca Was od dziewczyn z naprawde malymi piersiami, (MINI) , tak naprawde to powinnam nosic 0 - zerowke, jak dzieci w podstawowce:o (nosze B, aby mnie z facetem nie mylono;) :o eheheh. Wiec jak to jest? Ja wiem, ze jak facet kocha to wszytko zaakcetuje, lecz zy to bywa problemem, ze z czasem moge byc nie pociagajaca dla niego??? Szczerze, nie to zeby to byl dla mnie jakis mega problem, lecz.. odpowiedzcie. z gory dziekuje Panom.

Gość dodddd
kiedys mi ktos powiedzial, ze jakby wszystkie dzieczyny byly takie jak ja to swiat bylby piekny z tym, ze nie widzial mnie bez ubranka... ( a dodam jeszcze, ze slicznotka tez nie jestem: P , ani nie brzydka! he:) ) odpowiedzcie wiec mi prosze. pozdrawiam i dziekuje.

Gość może jestem inny
ale raczej nie zwracam uwagi na tzytzki :o mogą być małe czy duże byle osoba która je nosi miała coś w głowie

nie odrzuca szczerze, to dla mnie to nie ma wiekszego znaczenia czasem zwyczajnie jest cos co mnie ciagnie do kobiety i nie potrafie powiedziec dlaczego, a czasem - mimo ze kobieta fajna i mila - nie czuje nic i nie chodzi o wielkosci biustu, wzrost, kolor wlosow jak bede wiedzial o co chodzi to napisze ;)

Gość miś Koralgol
Wiesz, moje odczucie jest takie, że naprawdę nie są najważniejsze piersi u kobiety i wielkość piersi , nie tak ważne jest, czy kobieta użyła do ust szminkę czerwoną lub białą , Najważniejsze jest aby kobieta zechciała być kumplem faceta i nie bała się pogawędzić na każdy temat z facetem i aby się nie bała pokochać z facetem :) Piersi nie są naprawdę aż tak bardzo ważne , ważniejsze jest aby kobieta była sobą i miała swój własny styl :) Być może właśnie natura podarowała kobietom małe piersi aby pozwolić kobietom na rozwinięcie własnego stylu , czyli natura postawila na inteligencję kobiety :) Fajnie może być abyś zechciała pomyśleć jak to zrobić aby było fajnie :)

Gość dodddd
dziekuje, za te slowa otuchy, w sumie jak bylam z facetem to mi takie bzdury opowiadal, pocieszal.. ze mu uwierzylam, i chyba naprawde mu nie przeszkadzalo:) i mi w koncu tez. Tylko ciezkawe jakby to byla na dluzsza mete.. bo tamto raczej byla przygoda heheh. ALE DZIEKI CHYBA MACIE RACJE< FEROMONY MAJA NAJWIEKSZE ZNACZNIE, i nikt nie wie dlaczego, hehehehe. ALe jesli ktos ma inne zdanie to prosze piszcie.

Gość miś Koralgol
Jarek--84 a dlaczego jeszcze nie utopiłeś się w sraczu za takie pogłady ?

Gość szitaka
nie wiem jak Twoje piersi mają się do reszty ciała rozmiarowo małe piersi mi nie przeszkadzają, bo niby w czym

Gość miś Koralgol
dodddd - głowa do góry, piersi do przodu i będzie dobrze :)

Gość miś Koralgol
Jarek--84 staram się zrozumieć i współczuję :)

Gość dodddd
jak sie maja do reszty ciala? jestem szczupla osoba, lecz gdy sie rozbiore niestety trace na proporcjach, mimo, iz wczesniej sie wydaje, ze calkiem, calkiem... :o o taki zonk.

Gość miś Koralgol
dodddd nie przejmuj się nic , naprawdę nie o to chodzi i kompleksy precz :)

Gość .*.
doddd, to detale, na ktore tak naprawde nie zwraca sie uwagi pewnie sa tacy ktorych to bardziej kreci, ale zawsze uwazalem ze to kobiety o wiele wieksza wage do szczegolow przywiazuja niz faceci stad tez maja krotsza droge do wpadania w kompleksy jesli wolno mi troche pogeneralizowac ;)

Gość dodddd
miś Koralgol i .*. dziekuje slicznie za tych kilka Waszych słow :) Dobrej nocki zycze, buziaki:)

wiesz co zamienmy sie ja mam D, dodam ze nie mam nadwagi itp. czasem niektorzy mysla ze sa sztuczne, ja bym chciala miec B:(

nie ma znaczenia, ze masz mael co z tego. TO bardziej chodzi o caloksztalt, jak wszystko wygada. jestes kobieta, wiec pewne jest ze ytroche przesadzasz a napewno jest ok. Mozesz przeciez zakladac gorseciki i takie tam, to wtedy nic nie bedzie widac. a tak powanzie...byem 5 at w zwiazku z lalka, wizualnym ideaem, ladniejszego nie mozna byo wymarzyc i.. co z tego jak zwiazek sie psuł i nie chodzi o zdradze czy cos, tylko o codzienne dogadywanie! co z tego ze miala duze cycki, fajny tylek itd. jak codziennnie klotnia bo cos tam jej nie gralo. Fakt ze taka sie marzy, ae szukajac kobiety naprawde male to bedzie mialo da mnie znaczenie, bo najwazniejsze jest szczescie, a wygad.. coz przemija...

liczy sie calokszalt (i nie chodzi mi o czysto fizyczy caloksztalt). kobieta nie jest samochodem, ktory musi miec okreslony przebieg i takie a nie inne podwozie :)

Kiedyś w głowie sobie to ułozyłem po wizycie na takim topiku. Większośc kobeit, które mi się najbardzioej w życiu podobały, miały małe lub bardzo małe piersi. Często dopiero później to zauważyłem. Twarz - Sylwetka - Pupa. ;-)

Dla mnie nie ma to większego znaczenia. Jeśli kobieta jest atrakcyjna i zgrabna nie ma to większego znaczenia, do tego jeśli ma interesującą osobowość i jest w miarę inteligentna :). Spotykałem się z kobietami (sztuk 2 żeby nie było że z całą armią), które mają małe piersi i muszę przyznać że najsmutniejsze jest to że bardzo dużo niektóre (zakładam że to nie jedyne przypadki) o tym myślą - nie chcą ściągnąć stanika / pozwalać się dotykać w tym miejscu. Mi to naprawdę nie przeszkadza, smutne jest jednak jeśli ktoś nie akceptuje siebie.

Gość haha nie moge
ja tez mam male piersi, roznica miedzy obwodem piersi a pod wynosi 10 cm; to jets malo, nie oszukujmy sie..i czasem jak sobie pomysle, z ejakis facet moglby je doykac to az sie trzese ze strachu:) serio, boje sie tego.dlatego jestem sama, z 20 na karczyychu.

Gość ejjze
lepiej miec mini niz wieksze a nie sterczace:/ moje nie stercza bo sa na to za duze :(((((

Myślę że to jest właśnie złe podejście :). Przecież możesz nosić stanik, push up (oczywiscie bez przesady :)) Wtedy się będziesz lepiej czuć, a później to już nie będzie miało znaczenia. Osobiście nawet jak widzę że kobieta ma bardzo małe piersi (czasem tego nie ukrywają noszą mimo wszystko dekolt itd) to nie ma to dla mnie znaczenia (dla większości facetów też - jestem pewien).

Gość tak.tak...
moje tez nie stercza. mam miseczke C, grawitacja robi swoje ;(

Gość haha nie moge
nosze lekko usztywniane staniki, ale nie wypychane lecz tak czy siak nie czuje sie najlepeij, bo jak zdejme jestem plaska. widzicie jstem po prostu nieproporcjonalna, nie jestem grubaska lecz jednak rozmiar tylka wymaga by i piersi byly wiesze, by o jakos wygladalo.:) ogolnie to juz sie przyzwyczailam, ale nie pokaze ich nikomu:P

Gość tak.tak...
do haha nie moge: uwierz, ze lepiej miec male piersi niz takie duze :( przy ktorych sie optycznie wyglada na grubsza :((((

haha nie moge - pokażesz, pokażesz - jeśli bardzo ładnie poprosi to pokażesz ;P

Gość haha nie moge
ale ja naprawde nie che zbey ktos ich odykal i na nie patrzyl:Onawet na basen se wybieram od paru miechow, bo jakos tak nie cuje sie komfortowo w stroju. zapisuje sie do lekarza, na spr poziomu testosteronu, tzn ogolnie hormonow, zoacze czy wszystk z nimi ok.ylko nawet jesli nmioe bedzie z nimi wszystko ok to i tak nic z tym nie zrobiei moje piersi beda takie jakie sa.

Autorko, możesz mniej więcej sprecyzować wielkość swoich piersi? Np. porównując do biustu znanej osoby Bo ja np.mam mniej więcej takie jak Kate Hudson i boję się, że jak kiedyś jakiś facet je zobaczy to reakcja będzie mniej więcej taka \"o kurwa\":O Chyba się spalę ze wstydu :o

Gość haha nie moge
a jakie ma kte hudson? musze oblookac

Gość haha nie moge
wiem, ze to bylo do autorki ale pozwole sobie tez odpowiedziec:) ja np mam chybanawet mniejze od kate, tzn alezy gdzie spojrzec-na ktore zdjecie.