Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PINK OOO

Czy będąc w ciaży mogę używać balsamu brązującego albo samoopalaczy ???

Polecane posty

Gość głupoty na maksa
miało byc: "w kremach leczniczych na receptę, tych silnie działających na trądzik".

To dodam jeszcze może że akurat ja bardziej wierzę lekarzom niż koncernom kosmetycznym i ich badaniom. Druga sprawa - co do wiarygodności niektórych nawet medycznych badań - podam przykład z innej beczki. Chodzi o sterydy wziewne dla małych dzieci. Oficjalna wersja jest taka że też nie przenikają do organizmu dalej, działają tylko miejscowo więc są bezpieczne. Mam znajomego lekarza pracującego na pediatrii w jednym z najlepszych szpitali pediatrycznych w Polsce (albo najlepszym?) - facet jest przerażony tym jakie to ma działanie na CAŁY organizm i jakie skutki uboczne i normalny lekarz nie może tego nie zauważyć.

ja się wypastowałam elegancko przed drugim porodem i potem caly czas się bałam,że skończy się cc a tam ___>plecy niedosmarowane i anestezjolog zacznie się śmieć :D jakoś jednak sama urodziłam teraz jednak sobie odpuszczę:P

nie śmieć a śmiać:D głodna jestem bo literki zjadam

Gość gość
Można stosować samoopalacze firmy fake bake.Nie mają w składzie środków szkodliwych w ciąży.Piękna i bezpieczna opalenizna.Niestety cena nie jest zbyt niska :(