Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona-pryszczulka

Co jesc aby ... PRZYTYC

Polecane posty

Gość zielona-pryszczulka

Chciałabym przytyc tak ze 5 kg. Zaraziłam się od kuzynki robakami i teraz boję się że schudnę. Ważę 45 kg a chciałabym 50. Co jeśc aby przytyc szybko? Co jesc miedzy posiłkami? Może doprawiac je olejem czy czyms ?

Gość zielona-pryszczulka
Nikt nie wie? Same odchudzajace tu sa?

Gość gfn
Jakimi robakami?:O

Gość zielona-pryszczulka
Lambriami.

pieczywo - szczegolnie białe pszenne w połaczeniu z wedlina. czyli węglowodany z tłuszczem. od kiedy zaprzestałem jesc bulki świerzutkie chrupiace a zacząlem pieczywo lekkie Waśa to schudłem więc odwrotnie nalezy niz ja postępowac. no i przed snem ze dwanascie kanapek wchłonąc trza.

Gość luna xD
ja Ci polecam jeść dużo żółtego sera ... na śniadanie zawsze jadłam ser w panierce smażony na oleju i zaczęłam bardzo szybko tyć xD jak lubisz słodycze to możesz sie opychać też będzie efekt xD ale ser dla nie był najlepszym rozwiązaniem ;]trzymaj się gorąco kibicuje Ci na pewno się uda!! pozdrawiam

Gość zielona-pryszczulka
Sprobuje z tym serem. dzięki.

ja chce przytyć z 10kg :( biore dodatkowo peritol na apetyt, niby działa niby nie, ale zawsze to coś... powodzenia

Jedz chrupki kukurydziane. To stary, sprawdzony sposób hodowców koni, psów, dotyczy też jak najbardziej ludzi dorosłych i dzieci (kaszki kukurydziane). Flipsy będą w sam raz. :)

Gość ale macie problemy
trzeba wpierdalac wszystko co na drzewo nie ucieka :o jak można nie móc przytyć

Gość zielona-pryszczulka
A no jakoś można. Po prostu jesz i jesz a nie tyjesz a czaem nawet chudniesz.

Gość klementynka mandarynka
ja tez tak mam ze jem, jem i przytyć nie mogę :O a przydało by mi sie 5 kilogramów, bo chudzielec ze mnie :O

jejku mam ten sam problem za chuda jestem i przytyc nie moge. fast-foody wpiekszam codziennie szczegolnie longer i skrzydelka z KFC poza tym mac chickeny cheese burgery tluste miesa sosy a slodycze to juz na tony. I kurrrrrrrrrrczątko nic sie nie dzieje. nawet pol kilo nie przytylam :(. PORADZCIE COS BO JUZ NIE WIEM CO ROBIC :(

Gość zielona-pryszczulka
Ale załóżmy że nawet co dzień bym jadła tylko fast foody to może bym przytyła jakies kilo po 2 tygodniach ale pomyślcie jak by mój organizm wyglądał. Wątroba, nery serce. Jedzenie tłustego i fast foodów to śmierc dla tych organów. Chcę przytyc ale w bardziej zdrowy sposób.

Gość a może polubić siebie chudą
ci się uda, to nie takie znow trudne- a działa. wiem coś o tym, też jestem patyczakiem[175cm 52 kg i dwoje dzieci] trudno jak się nie da przytyć, bo taka już nasza natura, to nic nie zrobisz, żadna dieta nic nie da.

Gość gość
Najlepiej zainwestować w suplement largomass. Stosowałem i udało mi się przytyć w 2 miesiące 8 kg.