Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolcia8

celulitis

Polecane posty

Gość piksturka
Jej,cieni sie chcesz pozbyć,cellulitu też,i to szybko,zwariowałaś ?? Nie da się tak. To wymaga mnóstwo wkłau od siebie,ćwiczeń,masaży,diety,itp... Nie da sie wszystkiego tak na już,bo ty chcesz.

no bo ost srrasznie sie zaniedbalam. chce wrocic do nowej ja i sie odnowic. taka rewolucja:)

Gość piksturka
Wiesz,ja tez od niedawna wzięłam się za siebie,ale wiem,że nie da się tak od razu wszystkiego naprawić... Z cellulitem walcze ostro,robię to co wszystcy ci którzy chcą się go pozbyć,czyli nic nowego - dużo wody,ruch,masaże ostrą gąbką,kremy,i owijanie folia ciałka wysmarowanego serum. Już jest znacznie lepiej,ale to początek dopiero.

Gość peeling z kawy naprawdę
działa na cellulit! Wystarczy zaparzyć 4 łyżeczki kawy,fusy wymieszać z oliwką dla dzieci lub żelem po prysznic i masować 10-15 min,najlepsze efekty są gdy po wmasowaniu owiniesz ciało folią na 0,5 godz a póżniej spłukujesz ale ja zazwyczaj nie mam na to czasu i taki peeling wykonuje raz w Tygodniu,bez nakładania folii i naprawdę pomógł mi na cellulit :-) do tego skóra stała się gładziutka.

Gość piksturka
Seruma mam najczęściej z Eveline :-) A jak nie serum,to kremem sie wysmarować antycellulitowym i folią obwinąć. O,peeling z kawy też jest świetny:-)

Gość TE FUSY
MUSZA BYC ZAPARZONE? JAK TAK TO ILE WODY?

Gość zrób sobie kawe i nie
wyrzucaj z niej fusów tylko wykorzystaj na peeling ale jedna kawa to za mało,2 lub 3 by się przydały. Tak żeby było ok 4-6 lyżeczek fusów :-)