Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aloalooo

Problem W Okolicy Odbytu...

Polecane posty

Gość aloalooo

to dosyc krepujacy problem..nigdy w zyciu czegos takiego nie mialam..i wiem ze musze isc do lekarza,ale zanim wyznaczy mi wizyte,troszke moze minac i mam nadzije ze ktos bedzie wiedzial co to jest...a wiec..zaraz przy wejsciu do odbytu pojawilo mi sie takie male czerwone uwypuklenie,ktore przy dotyku piecze i troszke boli..mam dopiero 24 lata takze hemoroidy raczej wykluczam..jeeli ktos mial cos takiego to bardzo prose o kometarz i rade..z gory wielkie dzieki pozdrawiam

Gość aloalooo
i jeszcze jedno..czy isc z tym do ginekologa czy lekarz ogolny wystarczy????pllliissssss..czy nikt nie mial czegos takiego????

oczywiście że to mogą być hemoroidy...to nic że masz 24 lata...hemoroidy mogą mieć nawet dzieci...kup sobie maść i smaruj...

no ja tez mam taka kuleczke,ktora czesto chowa sie na zwieraczach .....czasami boli..... i na to tez wystarczy masc?

wystarczy...kupcie sobie maść Posterisan H...nie ma nic lepszego...tylko jest dosyć drogi bo kosztuje ok.40 zł...

to sobie smaruj...na pewno się pochowają..

Gość aloaloo
naprawde w wieku 24 lat mozna miec hemoroidy????matko..w zyciu bym sie nie spodziewala....no to koniecznie trezba isc do lekarza..a te mascie o ktorych mowicie to na recepte???

Gość laarah
to na pewno hemoroidy ,ale zamiast sama wykupywac leki przejdz sie nawey do Twojego rodzinnego lekarza ,pamietaj ,ze nieleczone ....sa powazniejsze jakby nie bylo to sa zylaki odbytu

Gość aloaloo
troszke dziwna sprawa..po 4 dniach wszystko przeszlo..to czerwone uwypuklenie zniknelo,nic mnie nie piecze i nie swedzi..Niczego nie stosowalam a dodam ze to wszystko zniknelo po tym jak kochalam sie z moim facetem:]...wiem ze to niedorzeczne i czysty przypadek ale wychodzi na to ze sex jest dobry na wszystko ;) Czy to mozliwe ze nawet gdyby to byly hemoroidy,zeby same sie wchlonely???bo juz ostro przestraszona przelecialam pare topikow na ten temat i wiem ze jest taka mozliwosc..Czy ktos tez tak mial ze wszystko samo przeszlo???dzieki za odp pozdrawiam

Gość Agiiiiiii
Amnie sie tylko pogarsza:/..mam to swinstwo od 3miesiecy...wystarcza mascie kupione w aptece bez recepty??nie mam czasu isc do lekarza..

Gość Mamut88
Właśnie po raz drugi przechodze przez ten sam problem co autor tematu...poczytałem troche i wywnioskowalem, ze jest to ropniak odbytniczy, na stronach jakie odwiedzilem pisali, ze najlepiej jest udac sie do chirurga, zabieg trwa ok. 5 min i w 2 dni sie zagoi. Ja u chirurga nie bylem, tylko smaruje to miejsce mascia o nazwie Maść Ichtiolowa, jest to taka brązowa maść, ktora latwo mozna dostac w aptece. Mam nadzieje, ze pomoglem. Pozdrawiam

Gość Mamut88
Ale co do uzytkownika Agiiiiii, to proponuje isc do lekarza i to koniecznie, bo wydaje mi sie, ze to moze byc cos powazniejszego(ja mialem tego guzka ok tygodnia), bo jezeli piszesz, ze masz go juz kilka miesiecy, to radze pojsc do lekarza