Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frętka

przekłucie uszu...boli?

Polecane posty

Gość frętka

Hello :) Jestem już stara dupa mam 30 lat i tak przyszło mi do głowy przekuć sobie uszy :) Kiedyś jako nastolatka byłam to zrobić ale co poszłam do gabinetu to nie było tej kobity co miała to zrobić i tak jakoś czas zleciał. A teraz tak siedze i kombinuje...może nigdy nie jest za późno ale...jak będzie bolało albo co gorsza zacznie sie ciapać....

Idź i się nie bój. :) Poczujesz tylko lekkie ukłucie. ;)

co ty nic nie boli...śmiało idz :)

Gość frętka
czekam na córe jak wróci ze szkoły i chyba pójde :) Jakoś te kolczyki mnie kręcą zawsze coś innego teraz jest taki wybór..hmm

Gość frętka
Na początek po przekuciu nosi sie jakieś specjalne z tego co wiem...mają w gabinetach by od razu kupić czy mam sama sie w nie zaopatrzyć?

mają w gabinetach różne wzory...tylko nie zdejmuj ich prędzej niż ci powie Pani która będzie ci przebijać...możesz nawet nosić troszkę dłużej żeby na pewno wszystko było ok...moja kumpela wyjeła trochę wcześniej i jej się ''paprało''...ja nosiłam zamiast miesiąc,dwa miesiące i wszystko było idealnie...

Przekłuwałam sobie uszka rok temu. Kosmetyczka miała już kolczyki ze stali chirurgicznej z \"cyrkonią\" ;) takie zwykłe malutkie :) Przekłucie nie boli ale ja miałam małe problemy ze spaniem,bo śpię zazwyczaj na boku i się wiercę okrutnie ale po kilku dniach można się przyzwyczaić :)

Gość frętka
No mojej córce też sie paprało zrobiła sie jakaś kulka i niestety zarosło :( Klamka zapadła ide dzisiaj :) mam nadzieje że nie będzie jak parenaście lat temu że kosmetyczka wyjdzie na lunch ..

Gość Ja przekluwalam baaaaardzo
dawno ;) Przeklucie nie bolalo... ALe jedno ucho mam grubsze i jak pielegniarka tam wiercila i wtykala tego kolczyka to ledwo moglam uciedziec ;)

idz,idz :)...daj później znać czy nie stchórzyłaś ;)...to trzymaj się :)

Gość Ja przekluwalam baaaaardzo
a kupilam sobie sama. Bo przekluwalam u pielegniarki raczej nic na miejscu bym nie dostala ;)

Gość frętka
No i jestem po :) Na pierwszy rzut rzuciłam córe na fotel miała drugi raz przekuwane.Okazało sie że przeżyła więc ja byłam po niej :) Podsumowując misja spełniona będe miała kolejne hobby - zbieranie kolczyków :) Dzięki wam bardzo za wsparcie w tych ciężkich stresujących chwilach :) :) :) :) :) :)

no to fajnie :) widzisz dałaś rade ;):)