Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebna mi rada

czy to wstyd pracować w opiece społecznej za grosze?

Polecane posty

Gość potrzebna mi rada

mam możliwość przyjęcia oferty pracy w opiece nad starszymi osobami za 4,80 na godzinę,umowa o dzieło.....pomóżcie mi podjąć decyzję,to takie grosze i ludzie starsi różni..leżący,chorzy..

Gość ta najgorsza..
na pewno nie wstyd, jeszcze cos dobrego przy okazji zrobisz, tylko ze do tego musisz miec powołanie, nadawac się do tej pracy, by nie dopuscic do sytuacji ze bedziesz krzyczec na kogos itp.. moja mama tak kiedys pracowała i jestem z niej dumna, bo zrobiła wiele dobrego

Gość potrzebna mi rada
prosze niech ktoś mi doradzi...wybije z głowy,albo przekona,nie wiem co roboić....

sama musisz podjąc deczyje czy chesz pomagac czy zarabiac jesli an zarobki sie nastawiasz to inny kierunek obierz

Gość dssddsd
pracuj

Gość qqqqq
up

Gość dano
myślę że trzeba w naturze mieć to "coś" i łatwiej podjąć decyzję. Jeśli myślisz o dobrych zarobkach - to sama widzisz że kokosów z tej pracy nie będzie, jeśli kochasz ludzi, masz powołanie - to praca ta da Ci satysfakcję. Wybór Twój

Ja tam pracuję na umowe zlecenie i mam 11 zeta brutto! W jakim mieście daja 4,80???? Nie bój sie , nie taka ta praca straszna jak niektórzy mówią. ale kształci cierpliwość.

Ja tam pracuję na umowe zlecenie i mam 11 zeta brutto! W jakim mieście daja 4,80???? Nie bój sie , nie taka ta praca straszna jak niektórzy mówią. ale kształci cierpliwość.

Gość jak myslisz ze wstyd
to lepiej nie przyjmuj tej oferty ;)

Gość pracujac na umowe o dzielo
nie jestes ubezpieczona, wiec nie tyle wartos ie bac ze wzgledu na niska to fakt stawke, ale nie masz leczenia. O tym pomysl.

to nie chodzi o forsę , ale powołanie i predyspozycje, a żeby się o tym przekonać wystarczy się samemu spróbować.

Wstydliwego w tej pracy niczego nie widzę, ale ze względu na warunki zatrudnienia na pewno bym odmówiła...umowa o dzieło, to chyba najmniej korzystna forma zatrudnienia...i te zarobki...no chyba, że byłaby to dodatkowa praca, bardziej charytatywna niż zarobkowa.

Gość pracujac na umowe o dzielo
Vinga ma rację. Nie mozna traktowac tej pracy jako jedynej pracy zarobkowej. Wstyd to to nie jest, ale mozesz nie wytrzymac psychicznie.

Gość me voy
Jezeli chcesz podjac taka prace, to chyba juz lepiej robic to samo za granica, przynajmniej wiecej zarobisz. 4.80 to jakis wyzysk...

Gość
Ty sie nie masz co wstydzić -wstydzić sie powinni ci co te grosze płacą -cholerna polska(w sensie -ci co nami rządzą)

Gość awril
pracy samej w sobie nie ma sie co wstydzic-jak ktos napisal juz,to wstydzic bys sie mogla,nie robiac nic,zyjac z zasilku.Natomiast forma zatrudnienia jest wysoce nie korzystna,bo to umowa nzlecenie i fakt-4,8 brutto-tyle tez placa w moim miescie-miesszkam na Slasku...to zarobisz naprawde grosze..dlatego ja bym ci odradzala ta prace wlasnie ze wzgledu na finanase

Gość ojaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jestem na kierunku praca socjalna i zaluje... to byl zly wybor, nie wiem czy sie do tego nadaje. jestem na 3 roku, chcilam isc na magisterke na pedagogike ale juz po ptakach... nie wiem co teraz robic, na co isc od pazdziernika...

Gość akitaki
WSTYD powinno być wtedy, gdy nie pracujesz w ogóle! Żadna praca nie hańbi! Wstydzić to się mogą osoby, które po 23 roku życia nadal są na garnuszku rodziców.

wymania co do pracownikow socjalnych sa ogromne, niestety nie przeklada sie to na wynagrodzenie... zastanawiam sie czy nie isc na magisterskie na stosunku miedzynarodowe. moj kierunek dokladnie to adm. publiczna, specjalnosc sluzby i praca socjalna.

moim zdaniem to ze sie nie pracuje w tym wieku to zaden wstyd... jak ktos studiuje to niby jak ma pracowac... jesli sie chce miec dobra srednia trzeba cos poswiecic. poza tym jest cos takiego jak stypendium naukowe, socjalne...

Gość hihihihihihih
ojaaaa - a na cholerę Ci wysoka średnia? zapewniam Cię, że po studiach nikt na nią ie spojrzy! A stypednium - grosze! Już lepiej pracować...

Gość ojaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wiesz ja dostaje miesiecznie 720 zl takze do pracy mi sie nie spieszy;)