Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tuberoza334

z blondynki na brunetke?

Polecane posty

Gość tuberoza334

Jestem naturalna brunetka ale od 5 lat robie sobie pasemka na jasny blond, juz mi sie ten kolor znudzil i chcialabym w zwiazku z nadchodzaca wiosna zmienic kolor na braz.Czy ktoraś z Was przefarbowala sie z blondu na braz?I jak to wyglada?Słyszalam ze kolor z jasnych wlosow szybko schodzi, to prawda?

nie prawda!! zamierzasz farbowac włosy? najpierw zrob to szamponetka i zobacz jak sie czujesz w tym kolorze. jest taka polska firma Marion 3 zl kosztuja. spory wybór brazów -polecam kawowy i czekoladowy. Przez ponad 1,5 roku uzywałam tych szamponetek i ja przeciwnie zapragnełam wrocic do blondu- zmarnowłam wlosy bo..nie zrozbilam tego u fryzjera tylko domowym sposobem.

Gość www.zal.pl
A ja jak miałam robiony brazowy kolor na jasnym blondzie to szybko mi sie ten braz splukal :O Dopiero jak drugi raz farbowałam to juz mi sie utrzymal dlugo :)

Gość kllllllllllllll
a ja jak z blondu na totalny braz przeszlam,to zaraz wrocilam do blondu bo mi nie pasowal;) Ale nic sie nie zmywalo-przeciwnie chyba przez rok wracalam znow do blondu,bo ciezko bylo odfarbowac braz;) p.S.a ja w ogole mam ciemne wlosy i nie lubie swego koloru!!

Gość tuberoza334
a myślicie że lepiej przefarbować sie samemu czy u fryzjera?