Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dudzik pantofelek

ja się go dalej boje

Polecane posty

Gość dudzik pantofelek

Juz prawie dwa lata mija jak zerwałam z chłopakiem,a on ciagle nie daje mi spokoju.zmarnowałam przez niego pare lat i nie wspomne ile kasy.to co mi zrobił po rozstaniu zapamiętam do konca życia.a teraz ciągle mnie nęka,pisze durne sms-y dzwoni po nocy,boje sie go i nie wiem co mam robic,myślałam zeby założyc sprawe na policje ale on narazie jest za granica,co mam robic zeby sie w koncu uwolnic,może ktoś z was miał takie przeżycia?

Gość a nie mozesz zmienić nr tel
postrasz go ze jak ci nie da spokoju to zgłosisz to na policję

Gość dudzik pantofelek
nie moge zmienic nr. bo obowiazuje mnie umowa,zreszta boje sie ze on przyjdzie do mnie do domu,podejrzewam ze jest nie zrównowazony

Gość viola_2
w momencie, gdy sie boisz to juz mozesz to zglaszac.. nie wiadomo co mu odbije a lepiej zapobiec. A tak mysli sobie ze bezkarnie bedzie Cie nekal/ Nie daj sie. jak Ci grozi czy cos a Ty sie boisz to zrob cos z tym i nie czekaj az bedzie za pozno

to poczekaj aż wróci zza granicy i naślij na niego swoich kumpli niech wybiją mu z głowy takie zachowanie. skoro prośby nie działają to może groźby... jak porządnie mu ktos wtłucze to moze się opamięta i mówie to na poważnie

Gość musisz zrobić wszystko
żeby przestać się bać. On wie, że Ty sie go boisz i że w ten sposób Cię jakoś kontroluje Powiedz o tym zaufanym osobom, znajomym, idź na policję, zmień numer telefonu, ignoruj zupełnie jego próby kontaktu, a przedtem poinformuj (bez względu czy to zrobiłaś czy nie), że zgłosiłaś na Policję sprawę o nękanie a wszystkie sms i wydruk rozmów przychodzących są dowodami w sprawie Broń się

zresztą mialam stycznosć z taka sytuacja bo moja siostra zadawala sie z takim obłąkańcem. najpierw ja ponizal przy znajomych, wyzywal od dziwek a ostatnie co zrobil to naplul na nią w zlosci i to zadecydowalo o koncu tego zwiazku. ale facet nie dawal jej spokoju, potrafil ją sledzic autem mimo, ze nie byli juz razem i nigdzie nie czuła się bezpiecznie. pamietam jak kiedys siedzialysmy w barze a on wparowal do niego z kolegą i z bronią w ręce. Wtedy na prawde zaczełysmy sie bać... Ale ona postawiła sprawę jasno, ze zaadzwoni na policję oraz wykrzyczała mu jasno co o nim myśli. To pomogło na szczęście

warto też gnojka nastraszyć, niech zadzwoni do niego ( zbudki telefonicznej) jakiś Twój zaufany kolega, kórego on nie zna i nastraszy porządnie, żeby się odczepił

to poczekaj aż wróci zza granicy i naślij na niego swoich kumpli niech wybiją mu z głowy takie zachowanie. skoro prośby nie działają to może groźby... jak porządnie mu ktos wtłucze to moze się opamięta i mówie to na poważnie

i nie wdawaj sie za żadne skarby w dyskusje z tym nękaczem u mnie pomogło, choć na początku facet strasznie się rzucał, stracił grunt pod nogami, ale przetrzymałam to, miąłam wsparcie bliskich Teraz jest spokój - tego Ci życzę, bo wiem, ze to zatruwa życie

paulinacz - nie ma co czekać aż wróci

Gość dudzik pantofelek
ja go cły czas ignoruje,nie odpisuje nie odpbieram jak dzwoni ale do niego to nie dociera,dalej rbi swoje,a ja juz nigdzie nie czuje sie bezpieczna. dzieki za wsparcie

Gość kelllllle
ja mam podobnie... tyle ze moj siedzi w szpitalu psychiatrycznym :/

Moj były siedzi w więzieniu ... w sumie to dobrze bo też miał jakąs obsesje :( Zastrasz faceta ! jeżeli to nie pomoże to na policje :O Albo ... wiem ze to przestępstwo, ale zbierz ekipę znajomych facetow i kiedy koleś będzie dostępny, wywieź go do lasu. nastrasz go, nie mowie tu o biciu czy coś, wystarczy nastraszyć. Uwierz mi ze takie cos dziala nawet na największych kozaków, wiem to z doświadczenia :)

Gość niieeewwwiieeemmm
?/? :(:(

Gość LIDZIA MIDZIA
PRZYKRO CZYTAC TAKIE RZECZY

w przypadku nekania psychicznego jak w twoim przypadku gdy zglosisz to do prokuratury to firma ktora ma z toba umowe na telefon musi ci umozliwic zmiane numeru bez zadnych konsekwencji.Ale na razie sprobuj to zrobic sama porozmawiaj mysle ze mozna wszystko zalatwic bo moja kolezanka byla w podobnej sytuacji i nie robili zadnych problemow.