Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kunegunda23

Non stop oglada sie za innymi...

Polecane posty

Moj chlopak sie strasznie sie zmienil...badz juz byl taki a ja poprostu tego nie zauwazalam... Gdzeikolwiek z nim nie wyjde, wszedzie podnieca sie innymi kobietami..Nie wiem co o tym myslec..ja juz popadam w chorobe kiedy widze jakas kobiete mysle \"spodoba mu sie czy nie\"... Wszystko bylo by w porzadku gdyby to nie powtarzalo sie 10 razy dziennie..Non stop slysze \"ta ma niezla dupe\" \"ta to dopiero sunia\" ,...jestesmy ze soba 2 lata.. Niby mowi ze przeciez itak mnie kocha..ale mozna oszalec kiedy co godzina slyszy sie o innych kobietach .... czy to normalne??

Gość nie szanuje cię
to że patrzy to normalne, bo każdy chłop patrzy, nawet jak udaje, że nie patrzy Ale to,ze ustawicznie komentuje i to w ten sposób to świadczy, ze cię nie sznuje. Na twoim miejscu ja zaczęłabym ostentacyjnie zwracać uwagę na innych facetów. A tak naprawdę to ja bym takiego komentatora w ogóle nie chciała.

Gość xyzxyzxyz
jak na moje on sie nie \"podnieca\" tylko sobie odlada to do niczego nie zobowiazuje ani nic nie kosztuje!!!! moj mazjak jeszcze bylismy para i teraz zreszta tez sie czasem obejrzy za jakas laska i czasami cos powie o jaka d**pa ale robi to specjalnie bo wie ze bede poddenerwowana hehe ja tez czasmi sie ogladam za fajnymi kolesiami popatrzec przeciez mozna!!!! a ty sie nie wkurzaj tylko obejrzyj sie za fajnym facetem skomentuj to twojwgo chlopaka przestanie to bawic!!!! hehe

Gość dfds
co innego ogladac inne, a co innego komentowac :o komentowac, to mozna w towarzystwie kolegow, ale nie swojej dziewczyny :o

Gość to cham po prostu

Dzieki dziewczyny ze wogole odezwalyscie na to co napisalam. Rozmawialam z nim o tym komentowaniu, powiedzial mi ze po co ma mnie oszukiwac ze nie gada o dziewczynach jesli to nieprawda ... i nie chce sie zachowywac inaczej przymnie...heh..takie bylo jego wytlumaczenie...wiec nie wiem czy t o poprostu brak szacunku,czy chce mi zrobic na zlosc...nie wiem...wiem tyle ze kiedy widze panne od razu mam schizy czy aby z nia nie chcialby mnie zdradzic...itp...to jak choroba:/ a moze sama sobie wmawiam...nie wiem kurcze nie wiem!!

Gość przecież już ci napisały
TO JEST CHAM bez wychowania Gusta nie podlegają dyskusji - skoro takich lubisz :-O

Gość nola32
ales sobie znalazla PROSTAKA z duzych liter...jak wogole mozna kometowac "niezla sunia" ..chyba przywalilabym mu ... toz to burak jakich malo..

Gość roz bawiony
burak to najtrafniejsze okreslenie

Gość Powiedz mu że
zachowuje się jak małolat, ktoremu leci ślina na widok byle dziewuchy. :-D Nie masz zamiaru tego sluchac, a poza tym jak chce sobie poprawić to droga wolna ...

Gość To zachwycaj się innymi
facetami, jacy sa przystojni, seksowni ... itd :-D

W suie racja...tylko nie jest latwo facetowi z ktorym jest sie 2 ata powiedziec baju bye i tyle....

każdy facet podnieca się fajnymi laskami, no wyłączając gejów, ale nie każdy jest taki głupi by robic przykrość partnerce. Prądzej bym się ugryzł w lewe jajo niż miałbym sie tak zachowywać przy swojej żonie. Cieńki Bolek z niego, niestety

Gość Brak mu kultury ...
to po pierwsze Po drugie facet ktory kocha, dla niego jest tylko ONA najpiekniejsza, najseksowniejsza , naj ... naj ... naj ... a po trzecie co to znaczy, że jeżeli jest sie z facetem dwa lata to trudno powiedziec mu żegnaj ... A jak jest się z facetem 5, 10, 20, 30 lat ... to latwiej się rozstać ? Wg ciebie z braku laku lepszy kit :(

Moze i racja... meczyc sie z gburem..ktory cie nie szanuje...Hm.... ale nie jest tak latwo... przeciez poza tym jest pieknie..:/ kurcze!!!!! moze pogadac..poczekac na zmiane..nie wiem kurwa nie wieme!!