Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aveniaczka

AVENE żel?????

Polecane posty

Gość aveniaczka

hej, stosowala ktoras z was kosmetyki avene?konkretnie zielony zelik do cery tradzikowej i tlustej?jesli tak jakie efekty..?i jaka macie cere?

Gość aveniaczka
hmm czyzbym tylko ja miala zamiar kupic?:)podrawiam i czekam na opinie plis:)

Gość mikuskaaa
ja stosuje juz 3 miesace i baaardzo polecam zero syfow pikena cera..naprawde bardzo dobry

Gość azuzu
hej, ja wsumie nie ma syfow jakiegos tradziku czy ropnych ale gladkiej tez nie mam cery..wyczytalam na roznych forach (wizaz) ze baaaardzo polecaja ten zel..zero efektu sciagania itd...no wiec kupilam i nie doc ze sciaga to jak nie uzyje zraaz kremu zeby nawilzyc to az mowic nie moge heheh pozatym strasznie wysusza mi skore;/az mi schodzi z czola luszczy sie;/wydaje mi sie ze zaszalalam i to nie jest zel dla mnie bo zabardzo mnie wysusza;/a nie chcialam jakiegos na maxa nawilzajacego zeby mi sie cera nie tluscila i syfow nie bylo...no i jestem w kropce...te co uzywaja wiedza ze jest bardzo wydajny wiec pewnie za pare miesiecy zmenie na co sinnego;)albo najnormalniej w siwecie pojde do kosmetyczki powie mi jaka mam cere i doradzi co i jak stosowac;/bo mam mieszana cere;/przy nosku na maxa wysuszone az niemile w doyku jak tarka..za to twarz mi sie czesto poci i swieci ;/syfki jak mam to raczej takie potowki...nieiem jak je nazwac male i zaraz nie ma taka kaszka na czole jak juz...oczywiscie czasem wyskoczy jakis gigant ale to kwesti adnia dwoch aby znikl;)a wy??

Gość widaczly
widac dla twojej cery jest zly....cos bardziej nawilzajace a nie wysuszajace!

Gość masaaakra
moja kolezanka (niemadra) kupila na allegro i dostala uczulenia..plamy czarowne..zeszlo po 2 dniach no ale nauczka na przyszlosc zeby takie kosmetyki jak i leki kupowac tylko w aptece !! osobiscie slyszalam tylko dobre opinie na temat aryginalnych kosmetykow tej firmy