Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chryslerka

zauważyłam, że moja mama...

Polecane posty

Gość chryslerka

od X lat używa krem Nivea, ten tradycyjny-niebiesko białe opakowanie, i tak sobie pomyślał czy nic więcej nie należy jej się od życia... w tym pięknym wieku lat-54, mam mocne postanownie sprezentować jej krem, odpowiedni dla niej zracji wieku, pojawiających się zmarszczek i przebarwnien na skórze tylko co by tu wybrać , pomożecie? może są tu Panie w tym wieku :)

Gość chryslerka
łał nie zasypujcie mnie propozycjami;)

Gość zielona zielona .
wybierz sie do apteki, polecam kremy la roche posay

Nivea jest dobry :) a jesli chcesz coś droższego, to możesz kupić np. Dove pro age lub Neutrogene formule norweska ;)

Gość bardzo dobra seria
dermiki seria remodelist dla kobiet po 50 :)

Gość chryslerka
dzięki dzięki zaraz to skoryguje w damskiej torebce:)

Gość feifuj
ja proponuje dobrac jakis wychy- sa drogie i mamie moze byc zal sobie taki kupic

Gość tewu
używam od dwóch miesięcy olay przeciwzmarszczkowo-ujędrniający bardzo dobry i stosunkowo niedrogi około 46zl za słoiczek mam 56 lat, pozdrawiam

Gość ElisabetteII
POczytaj opinie na wizażu :)

Gość
hmm moja mama używała Vichy, Garniera (tego w biało-czerwonym opakowaniu), Loreal (z reklamy z Andie MacDowwel). teraz używa Koziego mleka z Ziaji i twierdzi, że jest tak samo dobry jak te drogie :P ale czemu nie, możesz mamie kupić jakiś wypasiony krem, a ona potem zdecyduje czy jej podszedł :)

Gość wicze po kolei rozne kremy
i widzę,ze ich jakosc nie zalezy od ceny, a najlepsze sa polskie (byle znanej marki). Mozesz tez kupic mamie serum, albo maseczki, lifting w kapsulkach - niech sobie poeksperymentuje.

Gość poracha_
a czy twoja mama zle wyglada przez to ze stosuje tylko nivea. Bo np moja tak samo, tylko nivea albo ten zwykły dove tłusty i wyglada w wieku 50 lat jak nastolatka, wszyscy mowia ze to moja kolezanka( ja mam 25 lat):)wiec moze nie nalezy jej narzucac, lepiej kupic jakies fajne maseczki, ktore od czasu do czasu odswierza skore i dodaja jeszcze wiecej promienności:) pomysl nad tym

Gość nie znam sie może coś z
Vichy Olay

Ale dlaczego ją uszczęsliwiasz na siełę. Jej ten krem odpowiada dlatego go używa....A co będzie jeśli wydasz kasę a mamie on nie będzie pasował?? wYBÓR KREMU TO INDYWIDUALNA SPRAWA

Gość Profesorka
Lepiej zafunduj jej jakis masaz w spa :)

Gość kobut
ja polecam firmę Eveline.W zasadzie jest wiele serii w zalezności od wieku i stanu skóry..Jednak radzę przed kupieniem kremu zapytac w drogerii o próbki.Cena równiez nie powala z nóg waha sie od 16 do 30 zł.Pozdrawiam

Gość kobut
a może na zakupy zaproś mame,bedzieie mieć wspaniały czas dla siebie a i mama wybierze sobie cos odpowiedniego:)