Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość experymentująca

nasadki na penis, warto spróbować?

Polecane posty

Gość experymentująca

witam, usiłuję namówić lubego do przetestowania tego wynalazku.niestety on twierdzi że taka nasadka zmniejszy jego przyjemność.może ktoś stosował i poleci mi coś ciekawego?:)

Gość experymentująca
widze ze brak odzewu. A co sadzicie o takim czyms: zakładam płetwy, nauszniki, sztucznego penisa i wysmarowuje sie wlasnym kałem a nastepnie posuwam lubego w tyłek recytując redutę ordona. Prosze o odpowiedzi bo che to zrealizowac dzis wieczorem i a mam w tej chili parcie na stolec i nie chce go zmarnowac

Gość Edgar_Gosiewski
do eksperymentujacej podszywki: lecz się póki czas. Potem to już nic nie pomoże. Żadne leki, żadne sesje, rodzina nic nie wskóra, miłość mamy nie zmieni agonalnego stanu, a tata popadnie w alkoholizm z powodu choroby syna. Przemyśl to. Zamiast bezmyślnie klikać w necie, zdejmij okularki, otwórz szeroko okno i zacznij uprawiać jakiś sport. Świat jest normalny.

Gość Edgar_Gosiewski.
Dobrze wiem co gadam. Sam to mialem ten problem i sobie nie poradzilem.

Gość Ketrab
strona którą podałem, mi niestety nie pomogła. Mając penisa o długości 8 cm podczas wzwodu robi mi się wstyd, partnerka robi loda z litości, a dochodzi do orgazmu pomagając sobie wibratorem, zaś ja w tym czasie płaczę w swoim pokoju. świat jest okrutny :-(

Gość CeIuIit
taniej zalozyc nakretke, gdyby byl problem ze zdjeciem to zawsze klucz francuski pomoze

Gość asdfghjklqwertyuiop
nie zmniejsza doznan faceta ta nakladka durexa ale o wiele wieksze doznania ma kobieta. na mnie ona dzialala w pozycji misjonarskiej