Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lucky strike////.////.....

smutno mi , komu jeszcze ?

Polecane posty

Gość Ju...
P.S.: Też kocham Linger.❤️

Też kocham Justynkę, bo podszywów nie kocham. :) Justyś, to Herakles założył ten topik. :) Mam nadzieję, eraklesie, że jednak trochę sobie pospałeś. :)

Gość Ju...
Wiem, Linguś, wiem. I nie tylko ten topik. Zresztą i ja się pod Lucky'ego podszywałam.:P

Och Ty, więc to jednak Ty wyznalas mi milosc? A nie Stanczyk pod podszywem? :P A wszystko dlatego, że Lucky nie chce się zaczernić, a dlaczego nie chce? Bo jest uparciuchem. 😠 :P

Gość Ju...
Lucky już zaczerniony. Ale czy to nasz Lucky?;)

Nie nasz, buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. 😭 Już kilka osob sie zaczernilo, nie bedac prawdziwym Lucky' m. :(

witam Was popołudniowo, pogoda dziś barowa, nie poprawia nawet ona nastroju. Zawsze starałam się zaczynać nowy miesiąc pogodnie i z uśmiechem, pełna optymizmu że będzie to udany miesiąc. Dziś mi to nie wyszło :( , mam nadzieję że u Was dziś słonko i radość czego Wam życzę serdecznie.

Kasiu, u Ciebie też zaświeci. No cóżź, u mnie nie ma słonka, ale jakoś żyję. :)

Gość +gosiaczek+
Mi też smutno. Zakończyłam dziś swój chory związek i dobrze mi z tym ale mi też i smutno bo znowu muszę się zmierzyć z samotnością. Ale wierzę ze z nadejściem wiosny znowu się zakocham jak co roku heh może w końcu trafię na kogoś normalnego

Gość Graf
No to i ja się przyłącze do grona smutasów :( Wczoraj przypadkowo spotkałem obiekt swoich westchnień i co, potraktowała mnie jak ostatniego śmiecia, jakbyśmy się wogóle nie znali, a już rozmawiamy ze sobą jakiś czas :( A na dodatek jeszcze się dzisiaj nie oddzywa :(

gosiaczku jeśli to był chory zwiazek i tym lepiej że się skończył, a samotności nikt nie lubi. Zobaczysz znajdziesz tą drugą połówkę jabłka pasującą jak ulał, czego zyczę z sałego serca. Wpadnij się pochwalić nowym nabytkiem ;) Graf widocznie to zła kobieta była, głowa do góry i nie smuć się. Pozdrawiam

Linger gdy zaświeci i u mnie to cały swiat się o tym dowie, do Was pierwsza przylecę.

Gość Graf
Znam ją od 2 miesięcy i nie umie przestać o niej myśleć :(

wiesz najlepsze lekarstwo to czas, czas leczy rany. Graf może Ona jutro sama do Ciebie przyjdzie, kobieta zmienna jest ;)

Gość Graf
takim desperatem nie jestem :P

Gość Graf
Może jak mi przejdzie to się zdecyduje ;)

Gość kiedys nawet o niej nie pomysl
zapomnij...Graf

Gość +gosiaczek+
Do Kasi---- Dzięki też próbuję tak myśleć że lepiej zapomnieć o nim. Choć był taki czas że myślałam że właśnie on jest tą moją drugą połówką. Ale ostatnio wszystko się popieprzyło 2 razy do siebie wracaliśmy i dalej to samo. Ja już nie mam siły walczyć i wolę się schować przed nim i zapomnieć a jeśli mu będzie naprawdę zależeć to mnie znajdzie. Idę zaraz do kumpeli na coś mocniejszego żeby się znieczulić.

to polecam w większych ilościach. Jak się porządnie zresetujesz jutro już o nim nie będziesz pamiętała... Tylko że nie umie o Niej nie myśleć ;)

kiedys tez nie potrafiłam, teraz potrafię wiele...wytłumaczyłam sobie, wiem jakim jest czlowieiem i wiem, ze robil cos nie patrzac na konsekwencje, a o takim nie am zamiaru nawet myslec.....przyjdzia i wasza pora na to :)

no dobra, wyznaje zasade ,ze trzeba zawalczyc zeby nie zalować, jak juz zrobisz wiele bedzie latwiej przełknąc to wszystko :) wiec polecam sie pomeczyc, potem szybciej przechodzi

Dzień dobry wszystkim. Przed chwilą wstałem i...... całą sobotę mam za sobą :(

Gość +gosiaczek+
oj nic nie straciłeś dzisiejszy dzień jest okropny tylko się zakopać w łóżku ;-)

Dziwnie się czuję, apetytu jeszcze nie mam. Kawa zaliczona. :) Moja luba dzwoniła i dzwoniła i się nie dodzwoniła dziś do mnie. Na 20 ma przyjechać a ja i nieogolony i nieporządek mam w domu :)

Gość do dzieła.....................
wez prysznic-zdazysz to raptem 10 min:), a maly zarost zostaw seksowny jest...chociaz nieco kli:P

Gość do dzieła.....................
kolacje zjecie razem :)