Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szalona_Majka

Cóż to za badanie.?

Polecane posty

Gość Szalona_Majka

Cześć ! Jestem w 3 klasie gim i dziś doktórka kazała nam iść z kartami do lekarza aby nmam wypełnił. wszystko bylo by ok, gdyby nie fakt ze jest w tej kartce taki punkt \" Dojrzewanie płciowe według skali Tannera \" wie ktoś w jaki sposób to badanie jest przeprowadzane czy tylko rozmowa jakaś. ? Bo nie wiem czy isc do swojej przychodni gdzie jest tylko 1 lekarz ale za to zboczony czy zapisać się do innej przychodnii do pani doktor. Porsze odpiszcie bo ważne dla mnie. ! BuziaKi ! :****

Gość Szalona_Majka
Hęę.?

Gość macria87
chodzi o bilans pewnie. Ten punkt oznacz to czy sie prawidłowo roziwjasz. Zwykle lekarze wpisuja od razu dobre (pytaja sie tylko o okres czy juz jest itd) Ale mojej koleżance (to było kilka dobrych lat temu) lakarka zajrzała w majtki czy jest tam owłosiona...Idź do lekarza pierwszego kontaktu innej opcji nie masz, a jak sie boisz że to zboczeniec to idź z mamą.pozdrówki

Gość lekarze zwykle olewaja
ten pkt. a jezeli sie zdecyduje na badanie to sprawdzi ci włosy łonowe, tzytzki i suty no i wzrost

Gość Szalona_Majka
tzytziaki . ? a dokładniej można . ;d Mam nadzieje że bedzie tylko pytał.

Gość cycki ci sprawdza
kaza sie rozebrac do majtek i zajza tez na wlosy lonowe i tyle

Gość tzytzki = cycki
:o

Gość tralalalalalalalalala
rozbierzesz się do naga a on będzie cię ogładał z każdej strony

Gość doktoruniek
wyciągnie penisa, i zacznie sie dobierać :) i tak jeśli będzie bolało to wpisze że opóźnione jeśli będzie normalnie, to wpisze że normalne a jak dostaniesz orgazmu to że przedwczesne w przypadku chłopców badanie przeprowadza pielęgniarka :D tu o wyniku badania decyduje moment wytrysku- czy jest wczesny, opóźniony, czy ok

Gość Szalona_Majka
Ok dzieki za te komentarze poważne jak i z humorem ;-) ale chybai tak pójdę do doktórki xD pozdR !

Gość siedemnastka....
Mialam takie badanie kilka miesięcy temu (jestem w 1 klasie LO) i Pan Doktor zapytal sie tylko czy miesiączkuje :) natomiast moja koleżanka trafila na to ze lekarka sprawdzala czy rozwija sie prawidłowo(pułciowo) takze zalezy od lekarza...