Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutaaaaśna23

Strasznie mi smutno...czuje sie samotnA ktos jeszcze?

Polecane posty

Gość smutaaaaśna23

zawsze w takich chwilach jest przy mnie samotnosc:(

Gość smutaaaaśna23
nawet tutaj jestem sama... 🌼 ;/

Człowiek tak już został stworzony, że źle się czuje sam. Może jednak nie jesteś sama? Porozmawiaj z mamą/siostrą/bratem/babcią. Wiem że to stare rady i pewnie przedawnione, ale pomaga:)

samotność dokucza ale jak wszystkiego w naszym zyciu sa tego plusy i minusy. Najwazniejsze to chyba nie poddać sie i nie popaść w nia tylko wyjśc do ludzi :) Nikt za zas nie zabierze sie za nasz los sami musimy go kształtowac, wiem łatwo powiedziec trudniej zrobic.. ale checi to podstawa potem tylko działanie ;)

Gość smutaaaaśna23
smutno bo wiem ze nikt mnie nie kocha ;( , dzisiaj mnie dopadl straszny dol. sloneczko20 rozmowy z nimi minie pomoga:( bo nawet nie mamy wspolnych tematow ostatnio do luznej rozmowy. Jeśli czlowiek jest stworzony tak ze samemu mu zle,tomoje zycie jest ciagle zle i pograzone w smutku :( dlaczego tak jest ? niektorzy maja wszystko a drudzy tylko pod gorke....

Gość smutaaaaśna23
anyy jakie sa plusy samotnosci... ?

No bo chyba dlatego ze nikt nie powiedzial ze zycie jest sprawiedliwe.. i na to pytanie nie moze nikt odpowiedziec, ale pomysl sama napewno kazdy twoj dzien nie jest samym cierpieniem i smutkiem? napewno miala tez cudowne momenty :) i napewno jeszcze czekaja Cie takie. Gdy jest nam smutno to zazwyczaj wszystko wyolbrzymiamy ale to jak choroba musi wkoncu przyjsc czy jak po burzy musi wyjsc wkoncu slonce :)

a takie ze masz chwile dla siebie chyba by siasc zatrzymac sie i pomyslec co nalezy zmienic w swoim zyciu, pozatym gdy cierpimy to doceniamy bardziej szczescie. Te osoby ktore jak to powiedzialas maja caly czas sielanke nie odczuwaja tego tak, dla nich to codziennosc rutyna i to ich juz ie cieszy tak jak ucieszy Ciebie jeden dzien spedzony mile :)

Gość smutaaaaśna23
ostatnie takie chwile mialam rok temu ;/ pozniej stracilam tego kogos kto byl wszystkim :( ...

a oprocz niego nie masz innych osob w swoim otoczeniu ktore sie dla ciebie licza? ktore moga Cie uszczesliwic? pomysl sobie ze jezeli cos sie skonczylo nie trwalo wiecznie to wszystko wskazuje na to ze to nie bylo to cos prawdziwego? Pamietaj ze kazdy koniec daje szanse by zaczac od nowa :) a jezeli nie jest przy Toba wciaz to znaczy ze nie byl tym jedynym, wiec moze warto go odszukac :) !

Gość smutaaaaśna23
kontakt z przyjaciolmi sie zatarl :( oni maja kogos...zyja swoim zyciem w ktorym juz dla mnie nie ma miejsca. Mam ochote sie spic... ten jeden jedyny raz... wyjsc gdzies sama tylko po to by zapomniec o wszystkim na chwilke. wkoncu piatek....

no niby piatek taki dolujacy dzien jak sie zostaje samemu wiem wiem ... ale nigdy nie mozna sie poddawac a z tych przyjaciol napewno ktos by sie znalazl w twoim otoczeniu kto bylby w stanie ci pomoc tylko sie rozejrzyj, napewno nie wszystkie twoje kolezanki maja kolesi

Ja bym mógł nie być sam dziś w domu czy nawet iść do kogoś.. ale.. wolę tutaj siedzieć. :o

ja tez gdyby mi zdrowie na to pozwalało ;) heh.. a Ty czemu akurat tak wybarałes?

Gość smutaaaaśna23
anyy - przeziębiona ?? 🌼

No troche bardziej, angina. Męcze sie z tym cholerst*** jakis czas i bardzo powolne rezultaty

Gość smutaaaaśna23
mnie tez czesto cos lapie... ale w sumie siedziec w domu jest ok jak sie nie ma nic ciekawego do roboty... zostaje nauka. wracaj do zdrówka🌼🌼